.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от bebzpm
    Добрем..и на мен тази година ми се налага да се местя в Бургас.. и искам да питам дали в англ. ще има приеми за 9 клас ?? Рових се в интернет, но намерих само в 5 и 8..някой може ли да ми каже ?? : (
    За 5ти е само в ПМГ. Можеш да се преместиш в 9ти клас, стига да има места и да издържиш приравнителния.

А по темата, в момента им оправят базата на АЕГ и би трябвало да стане добра. За даскалите, колкото съм слушала, има е големи шашми има и добри учители. Зависи при кого ще се паднеш. Елитно е училището [до колкото останаха елитни], аз съм с пристрастия за другаде, ще си замълча.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Голям фен
    Няма вече елитни училища в Бургас, малко по-големи изисквания имат даскалите,защото си мислят, че са много престижни, съответно дипломата ти ще падне, ако можех да се върна с 4-5 години назад щях да запиша едно обикновено СОУ изкарваш диплома 6.00 и кандидастването е песен.

ахамм.. А по какво са приравнителните изпити ??

...

Искам да попитам за кандидатстване след 7 клас , какъв е бала ? И колко паралелки ще има /

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от denny22
    Искам да попитам за кандидатстване след 7 клас , какъв е бала ? И колко паралелки ще има /
    6 паралелки 26 човека = 156 места.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си