- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: Не ви ли е гнус...
ако е с перфектна хигиена .. от кво да те е гнус .. естествено че ако не се мие 1 седмица няма да е приятно..![]()
За собствено удоволствие![]()
пп пак казвам не е заради хигиена или нещо подобно,отвътре не си го позволявам :С
тука да не повдигнахме темата за оня с потните та*аци??Първоначално написано от Slynchiicee
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
Спокойно и аз бях такаПървоначално написано от niktik
Едва със сегашния ми приятел се успокоих,защото той самия успя да ме предразположи.Възбуди ме страшно много,аз започнах да го целувам навсякъде и на края всичко си стана
Е признавам си,че и малкото алкохол помогна,защото ме отпусна още повече
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Eхх тоя алкохолец бее!Пръв приятел на отпускането![]()
![]()
Въобще не ме е гнус.
+2Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
![]()
И нека допълня дааааа има огромно удоволствие от това, като знам че приятелят ми е в някакъв екстаз от това което аз му правя как да не ми е кеф че му доставям удоволствие. Ама и вие пък се... (неам думи) Има и 3та гледна точка нали и ти ще искаш да те лиже той ще каже гнус ме е, кви са тия? Обичайте се, лижете се, е*ете се, и всичко ще е наред в теа неща няма място за погнуса.Първоначално написано от MetalZone
ILLUSION is the first of all pleasures...
Защо трябва да ме е гнус ? Приятелят ми не ме кара на сила че да ми е гадно и гнусно.. Аз сама си проявявам желание и следователно ако ме беше гнус просто нямаше да проявявам такова.. доставям удоволствие и на него и на себе си .
Ами ако не си го миеш моми4етата ще ги е гнус мн ясно... Мен не ме е гнус, даже ми харесва да доставям удоволствие на приятеля ми (който има отлична хигиена).Първоначално написано от stoteen4o
+1 \Първоначално написано от LovelyGirl
/
Пак ли заговорихме за тоя с потните та*аци??Първоначално написано от YourDream
![]()
![]()
Аз го правя защото ми харесва ... и защото виждам какво удоволствие е за партньора ми и това още повече ме радва .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
В сеска с човек, когото обичаш не трябва да има .. гнус.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Абе всички викате че не ви е гнус от човека с който правите секс ама ако ви питам дали бихте стимулирали аналния му отвор с пръст или език всички ще почнете да повръщате само при мисълта.
Оф просто ми стана тъпо защото се повтаря тая заучена фраза че не трябва да те е гнус от човека който обичаш ама после в други теми става ясно че за повечето само на думи е така. Поне да казват "Не ме е гнус да му лапам половия орган" а не "Не ме е гнус от НИЩО в него."Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
Евала бе Джони Деп!Първоначално написано от MetalZone
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тебе ща бъде ли гнус, да си отвори кранчето в устата , или отпадъчния каналаПървоначално написано от slun4ice
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Примерът ти малко не пасва,защото момичетата,които правят всирки на приятелите си са много повече от тези,които стимулират ануса му. (поне сред тийновете)Първоначално написано от slun4ice
А и по същата тази твоя логика ако моя приятел (например) ме лиже,а отказва да правим анален секс ... това означава ли,че го е гнус от това?!
Едно е да те е гнус,друго е да не намираш нещо за възбуждащо,защото аз лично адски много се възбуждам,когато правя орална на моя,но определено не бих се възбудила от твоя пример(а и моя не би ми позволил да правя подобно нещо,но това е друга тема).
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!