- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата: Не ви ли е гнус...
Зависи. Ако е чистоплътен не ме е гнус,правя го за собствено удоволствие. В една връзка не би трябвало да има ограничения,особено физически. Няма лошо,но наистина е от голямо значение момчето да поддържа добра хигиена !![]()
Скандално глупав въпрос. Тея, дето ги е гнус, да ходят в манастир. Разбира се, личната хигиена е повече от задължителна.
Много е право момичето и аз съм на същото мнение.Евала мацкаПървоначално написано от krem4et0
![]()
С език-не.Но с пръст съм го правила,странно е,но стимулиращо (според него).
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Аз съм гнуслива, но от приятеля ми не ме е гнус за абсолютно нищо. В секса не трябва да има задръжки и погнуса, много е обидно, чак отвратително. Правя всичко, както за негово, така и за мое удоволствие.
Да обичаш значи да страдаш!
Само да добавя нещо... Какво означава, че "не те е гнус, ако е чистоплътен" ? Ще му духаш, ако е чистоплътен, но ако не е, няма и въпреки това ще правиш секс с него?!Първоначално написано от StromaeKiss
Хигиената е задължителна, дори и без орална любов, дори и без секс,абсолютно задължителна за личен комфорт и за този на околните.
Да обичаш значи да страдаш!
Да .. определено не мисля, че трябва да ви е гнус да ни правите свирки по простата логика, че шпаклите са нещо подобно ..( обичам да го лижат обичам и да лижа ...! )![]()
мн е яко но си зависи и от хигената на момчето-момичето ....
мен пък ме е гнус,незнам просто не го приемам