- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- колко ще имам за годината ???
Най-вероятно ще оставаш на изпит!
Абе от може да няма смисъл, ама има чутели дето така закопават кандидатстването на учениците.. Миналата година посъщия наин оставиха на изпит едно момиче и не можа да кандидатства.Първоначално написано от ameli
Как може да се оставиш да имаш 2 бе басиХоди на частни уроци, ако трябва .. Ако е няква заядлива сигурно и лятото ще посещаваш у-щето ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Като старо куче ти казвам, че зависи от учителката
>> Според мен минавашЗащо таака си мисля ли ?
- Едва ли лятото ще и се занимава с теб да ти прави билети за поправителни изпити и да ти ги проверява .. план-конспект и т.н ..
Е ако си само ти заварящия ще е добре това за теб, но ако има и други си в капан xD
- В твоя случай е коректно да ти остави 3 ! Математиката еее сбор от алгебра и геометрия =>> 2те оценки се сборуват иии делят на 2
2,50 > 2 т.е минаваш, ноо има право и да те остави ...
понеже по правилник под 3.00 всичко е 2 xDD дори 2.99
Отношението към учителите е най-важното в училище, за да минеш !
Абе какво означава това - Зависи от учителката. Няма зависи от учителката. Човек трябва да си седне на задника и да учи , а не да чака някой да му подари 3-ка за годината. Учителя трябва да си върши работата. Какви са тези работи?!Не може по цял ден да хайманосваш наляво и надясно.. дискотеки,кафенца-мафенца и да не си мръднеш и малкия пръст да научиш поне нещо малко.
И после викате: `Еми госпожо аз нищо не разбирам.` Как другите разбират.
Малко ще ти е ако те остави на изпит. Крайно време е да се научите бе!
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
^
Съгласна съм.. Извинявайте, ама каква оценка е 2,50? Щом не си си мръднал пръста да научиш две-три определения, да се поинтересуваш малко, отиваш питаш, ако нямаш възможност за частни уроци, всеки учител един ден в седмицата има консултации и едва ли ще откаже да ти помогне.. Освен това, ако си седми клас, даже и да не те остави как за Бога ще го вземеш тоя изпит?
ако последната ти оценка е 2, има право да ти пише 2 за срока дори ако преди това си имал само 6. Така че ако имаш 2 си сядай и изкарай някоя 3ка поне!
Зависи от даскала.Може да се спазариш за три.
А иначе има пълното основание да те остави на поправки.![]()
може да го остави .. какви са тея глупости че не можеПървоначално написано от ameli
всеки учител е различен ;д .. помоли го/я да те изпита за да ти остави поне 3 .. аз съм 7ми клас и по химия госпожата каза че ще остави на поправка едно момче .. но сега го изпита за да искара поне 3 .. тъй че научи си и помоли да те изпитат поне за 3
![]()
Стегни се,бре човек.Ти ако си така в 7ми клас,като станеш колкото мен(10ти)кво ше праиш?Сядай си на гъза,решавай задачи,не изилизай по кафета и дискотеки и се готов.Трябва усърдие за тоя предмет.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!