.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Най-вероятно ще оставаш на изпит!

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Е, как няма да може да го остави на поправка... Аз съм виждала хора дето са оставали.
    Няма смисъл, поне след 7ми клас. Отиваш в ново училище, пък и вече си показал знанията на външното оценяване и изпитите.
    Абе от може да няма смисъл, ама има чутели дето така закопават кандидатстването на учениците.. Миналата година посъщия наин оставиха на изпит едно момиче и не можа да кандидатства.

Град
    < 33
    Как може да се оставиш да имаш 2 бе баси Ходи на частни уроци, ако трябва .. Ако е няква заядлива сигурно и лятото ще посещаваш у-щето ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Като старо куче ти казвам, че зависи от учителката
    >> Според мен минаваш Защо таака си мисля ли ?

- Едва ли лятото ще и се занимава с теб да ти прави билети за поправителни изпити и да ти ги проверява .. план-конспект и т.н ..
    Е ако си само ти заварящия ще е добре това за теб, но ако има и други си в капан xD
    - В твоя случай е коректно да ти остави 3 ! Математиката еее сбор от алгебра и геометрия =>> 2те оценки се сборуват иии делят на 2
    2,50 > 2 т.е минаваш, ноо има право и да те остави ...
    понеже по правилник под 3.00 всичко е 2 xDD дори 2.99

Отношението към учителите е най-важното в училище, за да минеш !

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Абе какво означава това - Зависи от учителката. Няма зависи от учителката. Човек трябва да си седне на задника и да учи , а не да чака някой да му подари 3-ка за годината. Учителя трябва да си върши работата. Какви са тези работи?! Не може по цял ден да хайманосваш наляво и надясно.. дискотеки,кафенца-мафенца и да не си мръднеш и малкия пръст да научиш поне нещо малко. И после викате: `Еми госпожо аз нищо не разбирам.` Как другите разбират. Малко ще ти е ако те остави на изпит. Крайно време е да се научите бе!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    ^
    Съгласна съм.. Извинявайте, ама каква оценка е 2,50? Щом не си си мръднал пръста да научиш две-три определения, да се поинтересуваш малко, отиваш питаш, ако нямаш възможност за частни уроци, всеки учител един ден в седмицата има консултации и едва ли ще откаже да ти помогне.. Освен това, ако си седми клас, даже и да не те остави как за Бога ще го вземеш тоя изпит?

Повече от фен
    ако последната ти оценка е 2, има право да ти пише 2 за срока дори ако преди това си имал само 6. Така че ако имаш 2 си сядай и изкарай някоя 3ка поне!

Зависи от даскала.Може да се спазариш за три.
    А иначе има пълното основание да те остави на поправки.

Цитирай Първоначално написано от ameli
    зависи от учителката - ако е добра може да се смили ;дд

зависи и от теб - ако в последните часове участваш повече, може да ти остави и 3

ако си 7 клас не може да те остави на поправка, но ще ти влияе на бала..

сам си преценявай
    може да го остави .. какви са тея глупости че не може всеки учител е различен ;д .. помоли го/я да те изпита за да ти остави поне 3 .. аз съм 7ми клас и по химия госпожата каза че ще остави на поправка едно момче .. но сега го изпита за да искара поне 3 .. тъй че научи си и помоли да те изпитат поне за 3

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Стегни се,бре човек.Ти ако си така в 7ми клас,като станеш колкото мен(10ти)кво ше праиш?Сядай си на гъза,решавай задачи,не изилизай по кафета и дискотеки и се готов.Трябва усърдие за тоя предмет.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си