- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да си направя тази прическа (в темата ще видите каква)
как да си накъдря к0сата така : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2...5UMxaX3usA.JPG .. веднъж опитах нам0крех си к0сата и зап0чнах да я мачкам ( мн0го тъп0 се изразих ам както и да е) стана мн0го г0тинасл0жех си лак .. и като изсъхна к0сата се изправи
и нищ0 не се п0лучи
.. ак0 знаете как се прави кажете
..
Благодаря ви предварителн0![]()
това е намачкано единствено с пияна... и е топирана в корените![]()
значи сам0 пяна ( ще д0бавя и малко лак за коса ) благ0даря ти мн0го \/
![]()
На мокра коса слагаш пяна, мачкаш и сушиш. После може и да си направиш обем![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Предполагам,че се възхищава на косата й, а не на нея.Първоначално написано от bilqnavod
![]()
А ти си купи български правописен речник.Първоначално написано от ELiTyYy
Това, което е лесно, не е интересно.
Аз съм чувала, че ставало с бира най-добре. До сега съм пробвала с пяна да постигна този ефект, ама не става, според мен си зависи и от това дали косата ти е податлива на такива къдрения без много усилия. Сега напоследък пак ми опяват да пробвам с бира, че ме харесват с къдрава коса, ама още не съм намерила време да изпробвам и тази методика.
моята става такава след спане като съм я намачкала с пяна![]()
Просто аз
а сушиш ли я или само я мачкаш с пяна?Първоначално написано от Neopitom3na
вместо пяна можеш да използваш бира .. тя подхранва косата .. доколкото знам пяната даже я изтошава,и косъма не може да диша ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
Прическата е някаква дива..![]()
![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me