- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Използвате ли . . .
Използвате ли крем Бочко доволни ли сте от него помага ли ви
пп съжалявам ако темата се повтаря
`only God can judge me!
не ползвам. имам си един друг крем, който не е от типа "Бочко", "Здраве" и не се отказвам от него за нищо на света.
а "Бочко"-то си е най-прост детски крем, дали помага е спорен въпрос, със сигурност обаче не вреди. пък и ухае хубаво.![]()
мне
Pain is inevitable. Suffering is optional.
много грешишПървоначално написано от mArMaLaDkA
първо , че са от един тип
и второ - не е просто един прост детски крем , а ми в него има тетра и страшно много помага![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
кой е казал, че не са от един тип?![]()
иначе, както и да е. моите лични впечатления са, че не е нищо особено.![]()
И кой е този крем?Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
бочко помага страшно много за квото и да е
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
http://www.getitbg.com/userfiles/pro...oduct_1020.jpgПървоначално написано от insane7
Ползвала съм го и да-много е добър-Но между Здраве и Бочко не мога да преценя кой е по-добър.
Страхотен е! Като ми е раздразнена кожата на лицето, веднага я успокоява и червенината намалява и т.н.
Много е хубав.![]()
+1Първоначално написано от blackeye
Ми ти каза, че не са от един типПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
P.S. Бочко помага.. ;p
Имаше случаи в които ми липсваше.. Кога ? Докато дишах..
тя каза, че крема които ползва не е от типа на "Бочко" И "Здраве"Първоначално написано от MyAll
Ползвала съм Здраве, но те са еднотипни с Бочко. Та - има ефект, но зависи от вида на кожата ти. Не е скъпо, пробвай![]()
So sick of dime divas, fake bitches and masturbating motherfuckers !
Крем "Бочко" ползва моя приятелка. Аз ползвам "Здраве" много по-добър е от "Бочко".Като си намажа, някоя пъпчица от вечерта и на сутринта е изгоряла. Лично мое мнение! Но "Бочко" и "Здраве" са от един тип кремове. Вече зависи от кожата.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
+++Първоначално написано от Molzinka
![]()
![]()
![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Самоцитат...Първоначално написано от Elenichkaa
Ми сиг от аптеките или бъркам ,а...?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Използвам..
ДА,доволна съм..Помага страшно много
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Продава се в аптеките и също го има в супермаркетите на щандовете с бебешки неща![]()
Бочко е невероятен крем и ми помага за всичко, било то ранички, кожички, пъпки или някъкви други здравни проблеми. За такива дребни неща много често се мажа с него и има наистина бързо и ефикасно действие. Само незнам дали става за всеки тип кожа, защото някои хора казват, че не са доволни, но за разлика от тях аз съм!
но мисля да пробвамПървоначално написано от bathory
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Ползвам го от както се помня буквално..
Sometimes I feel