Първоначално написано от
ionicle
за твое сведение съм на 28. просто пропускам съзнателно момента в които да се превърна в клишето, наречено "отговорен възрастен с три деца, любяща жена и къща в предградието". осъзнаването на нещата, за които говорех, далеч не е само приоритет на teen-четата. дори смея да кажа, че това че съм по-голям, ми дава доста широка гама от знания, които да комбинирам със перцепцията си за тези хора, за които иде реч в тая тема, и да си вадя изводи. но, deep down, всичко е въпрос на възприятие.
Нека си говорим по-открито...
1. Клишето от което бягаш е наложено от американската кино индустрия и аз реално виждам, че в България е валидна - "скъсваш се от бачкане и се прибираш в панелката", но както и да е - няма да се заяждам на дребно по повод на подобни неточности.
За 28 години нямаше ли да е по-редно да си достигнал до извода, че е важно ти самият да си оригинален и интересен човек - така и сам ще си намериш подходящата компания от хора, които ще импонират на съответните духовни търсения и ментални повеи.
Общо взето всички можем да ръсим клишета с приповдигнат тон, но е леко тъжно, че продължавам да чета за хора, които се имат за различни, а ми говорят неща, които съм чувал толкова пъти...