- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам ненормаален човек
Откритото говорене е мой приоритет, колега. Изобщо не си правя илюзии че съм забавен и оригинален - както казах, аз съм наблюдател. Виждам необикновените, усещам ги отчетливо. Аз самия изобщо не съм такъв. Гледам обективно на себе си, виждам недостатъците си, и ги отбелязвам пред себе си. Друг е въпроса че съм шибан мързел, в повечето случаи без мотивация, и просто не работя по отстраняването им. Четкам егото си, като ги виждам тези недостатъци в себе си, убеждавайки се че мозъка ми е във състояние, в което малко хора са.Първоначално написано от Raybeez
Чел си предполагам 1984, та вероятно си запознат със термина "двумисъл". При мен е горе долу същото.
И заеби да не може в България да не си част от клишето което споменах - аз лично съм си намерил начин това да е така. Благодарение на което имам възможност да имам свободно време и да търся себе си. Щото въпреки че понякога се чувствам много истински в усещането за Аз-а си, знам че имам още дълъг път да извървя преди да буда истински щастлив.
о да...забравих...
да разведрим обстановката че май много хора си присвоиха темата...
поздрав за всички...
http://www.youtube.com/watch?v=Di9OBlcCiDk
забавлявайте се![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
http://www.youtube.com/watch?v=bd7mizeyS1s ^^
I`m a big big girl in a big big world
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо ли си мисля, че под ненормален .. няма предвид откачен дебил, който си показва идиотизма ?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Дааа, даа... всички сме оригинални, специални, различни, уникални, несравними... и всички търсим подобни на нас, но уви... оставаме неразбрани от света навън, защото...сме единствени.
Дъра-бъра пет камили.
Колко се радвам, че не съм оригинална, специална, различна, още по-малко уникална, че успявам да си намеря и нормални приятели, и нормални момчета. Иначе щях да си умра самотна и неразбрана от всички.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Нали разбираш , че и тези които се различават от останалите жаби в гьола могат най-спокойно да си намерят добри ( и за тях нормални) приятели о общо взето постигат повече в живота от останалите.Всъщност коя си ти , че да определяш кой е нормален и кой не,съдейки по оригиналност...!! Не всички са асоциални фрийкове...Умният не би странил от по различните и "уникални" без причина,само глупакът.Но съдейки по твои думи , ти си съвсем обикновена , затова трябва да си браниш постаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
.
Между другото , всеки който се наслаждава на Massive Attack , получава моето уважение. Поздрави с - http://www.youtube.com/watch?v=kaef2NgwqHY
Офтопик - само аз ли съм фен на George Carlin тука? (сори спонтанно беше)
ABSOLUTE POWER CORRUPTS , ABSOLUTELY!
нямам проблем като твоя ,но те разбирам..досадно е постоянно всички да мислят само за купони и да са така повърхности..радвам се,че съм обградена с такива щури и откачени,но в същото време адски умни хора..
абе щруделче ти нямаше ли да кандидатстваш нещо свързано със стоматология...![]()
Аз съм много повече от обикновена даже и да, щастлива съм от този факт. Не преживявам измислените драми на авторката и другите като нея, защото имам сравнително обективна представа за света около мен и не се изживявам като нещо специално и твърде различно от останалите.Първоначално написано от iGenchev
Всеки се стреми да бъде различен и обяснява колко е уникален, а всъщност не разбира колко всъщност са еднакви хората в стремежа си да бъдат неповторими. И понеже много искат да изживеят някаква символична трагедия, умират да се самосъжаляват колко никой не ги разбира и не може да им влезе в положението. Горките самотници...
...чак пророних сълза от умиление.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Малко по диагонал прочетох втората страница, признавам. И още в началото казвам, че не се заяждам и НЕ търся конфликти с никого. Интересно ми е само от кога да си безотговорен, неамбициозен и най - важното инфантилен те прави различен или по - скоро значим? Мда, то принципно е хубаво да си носиш доброто, детското и какво ли още не в теб, но... нали все пак някога трябва да си вземеш живота в ръце и да си свалиш розовите очила? Наистина е много неприятно, ама животът е такъв, че понякога ти трябва да се нагласиш спрямо хората. Реално изключително рядко се случва някой да е ааадски уникален и невероятен и значителен пък целия свят да не го разбира и оценява.
Сега специално към Щрудел:
От доста време се гледаме по форумите, имаме бегла представа една за друга. Ти си си инат и съм сигурна, че преспокойно можеш да дочакаш този някой, който ще е ненормален по същия начин, по който и ти. Обаче няма да те лъжа - никак няма да е лесно или бързо.
мда е...ама се стигна до фармацефт или рехабилитатор :> какъвто ми е късмета... :>Първоначално написано от lipsvashh_mi
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не ти и трябва.
Аз намерих точния човек, момиче с което си пасваме 100% , харесваме се, смеем се непрекъснато, адски приятно ни е един с друг, но к'во? Излезе, че не била готова за сериозна връзка..
Любовта е за слабаци, силните се веят сами![]()
Хаха.. и аз така, само че с момче.. Е, не се самосъжалявам и т.н, мисля позитивно и гледам напред..Първоначално написано от Eclipsercho
Въпреки че се чувствам по-самотна отвсякога.. като се има в предвид, че до скоро имах приятелка, с която споделях мн общи интереси и т.н, докато и тя не ме предаде... Ама така е, в един момент хората се самозабравяме.. Не може винаги да ни е хубаво..![]()
Иди на визитация в психиатричната клиника и поговори с някой пациент.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
И аз съм така от доста време .Първоначално написано от ShtrudeL
П.П. fenastz аз веднъж бях там (заради татко, той не беше много добре с главата) и имаше един дето се мислеше за наполеон и един дето вика, че с Путин са правили планове да превземат Европа и друг дето ходеше като презкача една плочка и на другата стъпва и като застанеш пред него съскаше, абе много яки хора![]()
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Първоначално написано от ShtrudeL
И аз мисля така ..Първоначално написано от SemperFidelis
![]()
винаги съм искала адски непредсказуем и луд човек до мене си.
Писнало ми от момчета на които знам всяко следващо действие и дума..
аз съМ насрещааааа![]()
![]()