- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с веждите.
Имам редки вежди. Какво се слага на тях и по какъв начин, за да имитират гъсти и плътни вежди. Благодаря предварително.![]()
П.П С кафяви вежди съм. И се извинявам, ако темата се повтаря!
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Запълвай ги с молив. Иначе си купи някои масла, които уж сгъстяват веждите, пробвай, нищо не губиш.
Бадемово масло![]()
Пък ако не ти се занимава направоо с молива ги запълваш![]()
Амаа да внимаваш с цвета на молива !![]()
Fear is only in our minds
Taking over all the time
You poor, sweet, innocent thing
Dry your eyes and testify
You know you live to break me -- don't deny,
Sweet sacrifice
Amy Lynn Lee <33
Да, но когато ги правя с молив. Едната винаги е по-различна от другата.Първоначално написано от Mariyana
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
а аз се чуда как да ги накарам да спрат да растът но не съм момиче :E
бадемовото масло трябва да помогне![]()
Просто аз
Това с молива наистина изглежда малко пипкаво. Бих ти препоръчала да внимаваш с марките, че да не ти окапят съвсем и да не си играеш с масло за растеж, че току виж подействало и после ще стане лошо. Попитай в някой козметичен магазин или в салон за красота по-добре![]()
Питах и козметичката ми ги нарисува и вика готово, обесняваше ми и всичко уш разбрах, обаче, който си е съкат си е съкат.Ще я попитам за т'фа масло пък к'фото стане, няма да премирам за 1 вежди де. Мерси много за съветите ЗЛАТНИ сте!
![]()
![]()
♥LIL WAYNE♥
Моите също са редки и ги правя с молив за вежди на Impala, същият цвят е като косата ми и съм доста доволна. Използвам го от около 3години![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Бадемово масло![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥