- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДЕпилатор,БръСНАЧ или КОЛА МАСКА?
ЗдравейтеПиша по един доста интересен за всички въпрос... На някой може да му се стори смешен,но все пак си е сериозен. Искам да Ви попитам как си махате косъмчетата от ръцете
Не се смейте... искам да ви попитам с кое е по-добре да се направи с бръснач,с кола маска за тяло (всъщност има ли такава или само се заблуждавам) или с депилатор. Знам,че най-ефикасния метод е ЕПИЛАТОРА,обаче в момента е трудно да се сдобия с нов и затова питам за тези варианти. Някой използвал ли е депилатор за ръцете. Аз съм жена и искам да попитам,ще излязат ли по-големи косъмчетата след като ги премахна с него или с бръснач. Иии все пак да попитам има ли в аптеките нещо такова като кола маска за тяло Ии също така ако махна косъмчетата с депилатор горе долу след колко време се появяват отново,бяха ми казали че е почти същото като след бръснене. Но се надявам някой да ми даде обективен отговор. Наистина ще съм ви благодарна
![]()
Според мен е най-добре с кола маска. Ефекта е много по-дълготраен, отколкото с други средства. Аз ползвам епилатора или пинсета. Най-добре отиди на козметик да ти ги махне с кола маска.![]()
+1 за кола маската
Всеки ден ми е екзистенциална криза.
с пинсетата ще си играя много а после излизат доста по-тънки но и по-гъсти... аа я кажете кола маската за тяло ще свърши ли работа върху ръцете и горе долу колко време ще държи "обезкосмено" мястото където е била и горе долу колко стрував смисъл до колко лева е горе долу една кола маска за тяло иии ако някой знае колко е голяма...ще стигне ли за ръцете,да не е от онези които мацките си слагат по брадичките и над горната устна
![]()
не си ги махам ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
http://beautycosmetic.biz/images/jankarsra.jpg
Препоръчвам ти да си вземеш такава кола маска. Струва около 1 лв. и ще ти стигне за ръцете, че и за повече...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Кола маска при козметик, като се изчистя и 1месец не ги мисля.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
кола маска, но при козметик. А ква е тази кола маска за тяло? То не се ли използва една и съща навсякъде? Имам предвид, че тя не се ли използва само за ръце, крака, триъгълник?
+1 .. Късички са косъмчетата ии не ми се личат ..Първоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
Неприлично Щастлива .. : )
Кола маска !! Никога не ги бръсни,ще станат като на маймуна![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
епилатор най-добреако не кола маска...
ползвам същата и съм много доволна - хем добра,хем евтина...какво повече мога да искам?Първоначално написано от GabisiTa
![]()
а аз специално за ръцете или ходя на козметик,
или някоя приятелка ми ги маха,щото ми е трудно сама на ръцете![]()
hc sex,hc drugs,hc noiz
that'z my fuckin choice!
hardcore is my way of life,
hardcore till the day I die!