- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Едно въпросче за момичетата..
Бих
Да.
Да![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ако съм пийнала или пък се боцкамНе,не бих го направила
Първоначално написано от rakiQ
"Колкото повече, толкова повече..!"
Съмнявам се, но кой знае...![]()
Доста жени биха, стига да се намери подходящия човек (по лични наблюдения).![]()
[b]за момента не бих го направила..но не се знае как ще мисля след година-две.. (:Първоначално написано от BonbonaBaby
Не съм и не бих. След като скъсах с бившия си бях година и половина сама и имах доста шансове да правя секс но не се възползвах. Не е за мен секса без любов/връзка. Вярно е че с годеника ми си легнахме 2 дена след като се събрахме но все пак бяхме наясно че искаме връзка а не е за един път.
me tooПървоначално написано от Palpatin
![]()
Да
[b]По-скоро мисля, че не бих направила такава грешка. Само като си помисля какви неща може да ми лепне . . просто .... Заради единия кеф, няма да си развалям живота!
Колко е корава женската страна от форума![]()
Creative Technologie
Защо всички момичета не са като тебПървоначално написано от rakiQ
![]()
за да може да има чекиджии като тебПървоначално написано от bybalazi
![]()
по темата: не виждам какъв е проблема
Ау!Забавен..светиш ли ми та знаеш че съм чикиджия..има кой да ми ги прави, не мисли ме мене , оправи се пъров теб че работата не е на добреПървоначално написано от iLovePussyJuice
![]()
Аз съм момче и не бих го направил.. Тва никога няма да го чуете от момче :X
![]()
Мизерници .
Има едно момиче от моя клас, която на втората минута след като се запознае с някое момче и вече се целуват, а на петата кой знае... Аз съм много против това! Ужасно е!
Шит хепънс!
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
не бих ,,,
Най-добрият войн е този, който успее да превърне врага в приятел.