Здрвейте, нова съм тук и пускам тая тема отново, защото никъде не намерих подобно на моя проблем..
Значи не знам как точно да започна, но имам приятел и не съм спала с него, защото не искам в смисъл девствена съм, обаче той ми е правил удоволствие като ми е бъркал в .. знаете къде.. и това е ставало няколко пъти и имаше някаква неопределена болка след 2-я път имах две супер бледи капки кръв ама не можеше да се каже, че е кръв дори .. След 3-я също .. И на 4-я вече имаше кръв не беше много, но не беше и малко, болката също я имаше.. Всъщност ден и половина преди този 4-ти път уж цикъла ми беше свършил и сега не знам дали след този път е имало леко продължение на цикъла или не.. Интересувам се дали съм "разпечатана", за което съм 80% сигурна, обаче искам да разбера и вашата гледна точка.. или има нещо друго.. И също ме инетересува дали ще ми дойде другия месец, изобщо ако ви се е случвало да ми кажете, за да не се притеснявам.. ;х Моля ви не ме убиждайте, мисля, че има морални хора, които ще ме разберат.. Благодаря предварително...