.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Какво мислите ...

Здравейте аз съм момче на 14 години. Имам проблеми с очите. Имам очила, които са около 2 диоптера, но не ги нося навън, понеже се чуствам кофти с тях пред хората. И така искам да си взема лещи. Говорих и с родителите ми съгласни са. Но понеже не съм ги поръчал още исках да чуя и чуждото мнение. Какво мислите по въпроса ...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Виждал съм познати с лещи. Струва ми се кофти,постоянно да ги махаш и да ги слагаш...слагаше се и някаква контактна течност. Абе за специални случаи е доста добре и удобно,но мисля че не е решение.
    Просто си купи едни хубави и малко по-скъпички очила и ще си бомба.
    Очилата не определят човека,ако си пичага и не ти пука и на другите няма да им прави впечатление
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Не се срамувай да ходиш с очила. Който те харесва и уважава, ще те приеме. Няма нищо срамно.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Виждал съм познати с лещи. Струва ми се кофти,постоянно да ги махаш и да ги слагаш...слагаше се и някаква контактна течност. Абе за специални случаи е доста добре и удобно,но мисля че не е решение.
    Просто си купи едни хубави и малко по-скъпички очила и ще си бомба.
    Очилата не определят човека,ако си пичага и не ти пука и на другите няма да им прави впечатление
    ^Съгласна съм.
    С тези лещи е много разправия,пък и ако падне някъде - няма намиране.Купи си модел,който ти подхожда и няма от какво да се притесняваш.Ако някой ти се подиграва,просто му покажи,че не ти пука.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Аз пък много бих искала да нося очила с малък диоптър мисля че ще ми седят сладко Но за жалост не мога ..

Честно казано и аз сложих очила преди няколко месеца и просто трябва да си харесаш подходящ модел и аз много се дърпах ама няма да си съсипвам зрението все пак, отидох взех си и учудващо се харесах просто си намери такива в, които да се харесваш и не се мъчи с лещите, защото са адски неудобни, пък и за лещи трябва да си носил поне 1 година очила

Не си прецаквай очите,това са едни от най-важните органи.С тези лещи ще станеш още по-зле.По-добре да си здрав отколкото да гледаш как изглеждаш.Свикни с очилата и както каза MaggieP ако си харесаш подходящ модел сигурна съм,че много ще се харесаш че чак няма да искаш да ги свалиш.
    Последно редактирано от angelss_love : 07-25-2012 на 07:42

Не разбирам защо не искаш да си носиш очилата. Аз лично винаги съм харесвала момчета с очила, и знам много други момичета които са така. Набиваш си сам комплекси а реално няма причина. Лещите са голяма играчка и големи проблеми могат да ти навлекат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си