Ми.. ако не събереш кураж да кажеш че обичаш някого когато наистина го обичаш.... кога иначе ще го кажеш? Когато не го чувстваш?
Как ще реагира е предмет на друга дискусия. Макар че след като сте година заедно... би трябвало да сте се опознали и да знаеш как ще реагира. Ако не сте - Back to the first point(имате лъжовни отношения). Та би трябвало да очаква такова нещо от теб. For god sake та вие сте година заедно. Ако не го очаква - виж по горе.
Ако той не ти отвърне с искрено "обичам те".. ми какво толкова? Явно не го чувства. Или го е страх/срам да го изрази. И пак се връщаме в началото - нещо не ви е наред във връзката. Трябва ли да бъдеш зависима от чуждото одобрение за да изразиш лично желание/усещане/чувство, с което ще скрепиш връзката си? а доколкото разбирам не искаш да се разделяте => скрепяването е логичното развитие.
Приеми това като тест за вас двамата. Да разбереш доколко са истински нещата които мислиш че виждаш. И доколко реални са нещата които ти ги прдставя той. Ако висчко е точно - супер. Ако не е - ще го знаеш. И няма да се терзаеш.
Това с криенето беше метафора. трябва ли да обяснявам буквално? В момента се наказваш като се тормозиш за сегашния, за да успокоиш съвестта си за някаква постъпка в миналото. Предполагам че си зарязала брутално някой от бившите, или си го наранила супер много(съзнателно или не). Това е. ако не се сещаш - нормално е, защото отдавна е преекспонирано в нещо друго. ако те познавах малко по добре, щях да те насоча какво би могло да е.
А ако говориш за другото криене - ми щом си на тръни всеки път като видиш оня бившия, явно е че нищо не си направила. Щом сегашняи продължава да мърмори - значи нищо не си направила. Когато има промяна в ситуацията - тогава значи че нещо си направила.
Разбира се не е задължително промяната винаги да ти харесва. Мисля че това го знаеш.
И ти му вярваш на тоя смс? Че то си личи колко явно замазва положението. Писал съм защо го прави.
Айде.. мисли. Гледай колко подводни камъчета ти разкрих.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes." Dr. Gregory House