Ми.. ако не събереш кураж да кажеш че обичаш някого когато наистина го обичаш.... кога иначе ще го кажеш? Когато не го чувстваш?

Как ще реагира е предмет на друга дискусия. Макар че след като сте година заедно... би трябвало да сте се опознали и да знаеш как ще реагира. Ако не сте - Back to the first point(имате лъжовни отношения). Та би трябвало да очаква такова нещо от теб. For god sake та вие сте година заедно. Ако не го очаква - виж по горе.

Ако той не ти отвърне с искрено "обичам те".. ми какво толкова? Явно не го чувства. Или го е страх/срам да го изрази. И пак се връщаме в началото - нещо не ви е наред във връзката. Трябва ли да бъдеш зависима от чуждото одобрение за да изразиш лично желание/усещане/чувство, с което ще скрепиш връзката си? а доколкото разбирам не искаш да се разделяте => скрепяването е логичното развитие.

Приеми това като тест за вас двамата. Да разбереш доколко са истински нещата които мислиш че виждаш. И доколко реални са нещата които ти ги прдставя той. Ако висчко е точно - супер. Ако не е - ще го знаеш. И няма да се терзаеш.

Това с криенето беше метафора. трябва ли да обяснявам буквално? В момента се наказваш като се тормозиш за сегашния, за да успокоиш съвестта си за някаква постъпка в миналото. Предполагам че си зарязала брутално някой от бившите, или си го наранила супер много(съзнателно или не). Това е. ако не се сещаш - нормално е, защото отдавна е преекспонирано в нещо друго. ако те познавах малко по добре, щях да те насоча какво би могло да е.

А ако говориш за другото криене - ми щом си на тръни всеки път като видиш оня бившия, явно е че нищо не си направила. Щом сегашняи продължава да мърмори - значи нищо не си направила. Когато има промяна в ситуацията - тогава значи че нещо си направила.

Разбира се не е задължително промяната винаги да ти харесва. Мисля че това го знаеш.

И ти му вярваш на тоя смс? Че то си личи колко явно замазва положението. Писал съм защо го прави.

Айде.. мисли. Гледай колко подводни камъчета ти разкрих.