- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Да броим до....До колкото можете ;)
4456
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
4457![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
4458
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
4459![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
4460
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
4461![]()
4 462
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
4464
4465
When I lose
" Who cares it's only a game "
When I win
" In your face, loser! "
4466
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
4467
4468
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
4469
4471
You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that
♥
4473
4474
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
4 475
4477
4479