- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7-8 -кандидатстване. Ще ви липсва ли класа :)
да ще ми липсват, ама нямам намерение да рева за тях![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
~ класът ми адски мноу ще ми липсва![]()
~ класната .. амм и тя г/д ..
~ ще кандидатствам в "Joan Ekzarh" - Варна с немски
оу аз от кога чакам да се отърва от теякласната аве ще ми липсва малко и ще кандидатствам в Химията така му викат
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
оооооооо да за класа си рева още ся преди да сме се разделили. Все пак с тях съм от 7 години и просто не знам как ще се чувствам в непозната обстановка. Никога не съм се местила и когато попадна в новия клас дори не знам как точно ще се запозная с другите-но не се приреснявам все пак. Иначе класа ми е най уникалния всички даскали ни повтарят, че ние сме най-задружния клас. Някак си не че сме някви дечковци, но просто пазим детското в себе си - нямаме пияници, пушаци и др. от този род. За разлика от класа класната изобщо няма да ми липсва. Тя е пълен психопат...просто знае само да викаи ни плаши. Мисля да кандидатствам в английската, търговската или руската гимназия.
There is a princess in every girl
Ами аз сега съм 8ми клас и вече кандидатствах. Мислех си, че целият ми клас ацки много ще ми липсва. На края се оказа, че тези, които наистина ми липсват се броят на пръстите на едната ръка.
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Аз като кандидатствах нямах търпение да се махна от предишния си класСегашният ми клас е невероятен и адски много се радвам,че попаднах в него.