- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- каде гейовете са най-свободни?
Каде гейовете живеят най-свободно,каде ходят по улиците ръка за ръка,каде не крият любовта си?
Мисля че навсякаде отношението кам гейовете е еднакво просто някаде може да се женят а някаде не!
Що ти да не си гей![]()
![]()
![]()
Ако си върви при Азис да ти даде малко опит![]()
![]()
![]()
Оф закво се даржиш гадно немога да те разбера????? се пак "гейовете" са едни от най пропадналите хораПървоначално написано от wladk0yyy
![]()
![]()
Не сериозно те са тъпи
![]()
![]()
ох нема вече
![]()
![]()
![]()
Не станаха ли много Гейските теме А??????Първоначално написано от Team
Станаха и какъв е извода?
Извод: Има много гейове които не ги е срам да си признаят че са извратени лудаци!!
Станаха я ето доказателство, че има потомци и роднини на Азис в тоя форум.![]()
![]()
Обаче с тоя Азис мн обичам да се ебавам
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ужас.... Каде са свободни? В ада... <<
It's too late...
И там несаПървоначално написано от stupid0boy
![]()
![]()
![]()
Бе да мре тоя.... пък дали ще е свободен или не ми е през кура.... Гейове... Що сте такива грешки на природата и аз незнам...Първоначално написано от Team
It's too late...
Първоначално написано от stupid0boy
Явно доста ги мразиш а? Е значи ставаме двама![]()
![]()
![]()
Не сме само двама... То т'ва... ако господ е искал да има любов между мъж и мъж щеше да създаде само мъже... или поне щеше да дари мъжа с яйцеклетка, матка и всичко женско...
It's too late...
Оф оф оф........
С тея гейове вече се побъркахме.
Дайте направете един раздел с име "Гейове-смотани извратеняци" и там да се пускат тея теми и не те не са гейове а са некфи........ и аз нз кфи са ама според вас не е ли досадно някой пукса 2 теми за гейове една след друга. Спрете се варете при азис правете си кефа
До колкото знам в Лондон толерантността е много голяма.
Глупости такова отношение има само в България и в другите изостанали държави.
В западна Европа въобще на хората не им прави впечатление дали двойката е хетеро или хомо.![]()
Защото в България няма нищо гейско, а си има чиста педерастия. Не ми пречи някой да е различен. Пречи ми друго. Аз ако седна в заведение никой няма да разбере сексуалната ми ориентация защото няма да седна да се лигавя там с жената до мен. Един педераст обаче няма да миряса докато и последния човек в заведението не разбере, че той е различен.
Айде бе! Ще седнеш с нея някъде и няма да я хванеш за ръка, да я прегърнеш, да я погалиш, да й дадеш някоя целувка пък даже и по бузата.Първоначално написано от dimitar_ak
Ама ако видиш двама мъже хванати за ръка сигурно веднага ще изкоментираш че "парадират със сексуалността си".
![]()
А бре малки тъпи недорасли лайнарчета. Кво се закачате с хората. Който иска да е гей да си бъде такъв. Навсякъде ще се прави проблем отностно това да се държат двама за ръка. Просто българите не сме свикнали да виждаме такива неща.
П.П - нямам проблем с гейовете стига да не ми се натрапват![]()
В този форум всички са разгонени, но дотук !
да,там.Първоначално написано от KumchoValcho
А тея с непоносимостта към гейовете са баси тесногръдите ограничени нищожества,честно![]()
като нямаш мнение по темата си запазваш безсмисленото мислене .Аман от простаци
абсолютноПървоначално написано от noheartnopain
Не харесвам гейве. Предпочитам да не разбирам и да не ги виждам.
много си прав!Първоначално написано от KumchoValcho