- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възприемането на гейовете в обществото
wladk0yyy, в голема грешка си, а се мислиш за много умен, ама айде![]()
Това не са хора за мен!!
мен ме кефят и п*дерастите и лесбийките..абе все пак трябва да имат вид, а не да са някакви мазни, че чак да се издрайфаш докато гледаш вместо да ти стане кеф.. ъуууу
![]()
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
еми представи си един ден в твоя град на почти всеки ъгъл да се натискат гейове .Тогава и броя на лесбииките ще се убеличи за тва не трябва да бъдат приемани ,а отхвърляни![]()
Пак ще кажа .. Патриархат .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Вярно е, че броят на хомосексуалните момчета се увеличава все повече и повече, аз също се притеснявам след време дали ще има нормални хетеро индивиди, но не мисля, че техният брой ще намалее, ако бъдат отхвърляни, просто така ще бъдат едни гейове депресанте и нищо повече.. Тука всички са в защита на лесбийките, има такива мъжкарани, че просто няма как момчетата да не обръщат резбата..Първоначално написано от slivaka
![]()
Преди всички да обвиняват гейовете за всичко трябва да потърсят малка част от причината да са такива и в нас момичетата![]()
3 words, 8 Letters, say it and I'm YOURS..
отхвърляни са щото живеем в Средновековието.Е те за тва.Спокойно има предостатъчно хетеро момчета-няаа останете на сухо.
Не виждам разлика в лесбийка и гей освен пола-и не виждам отговор защо едните са приемани така лековерно,за разлика от другите?!
Днес е21 век-хомосексуалността би трябвало вече да е навлезнала във всекидневието ни и да не се дивнем като на ПАПА като видим такива двойки,но уви.......при нас е 15 век по отношение на психика и тн![]()
Те винаги са отхвърлени!
Ние мъжете обичаме лесбийките но МРАЗИМ гейовете![]()
Давай брато кажи има на тия!!Първоначално написано от DjPiRgOs
Гейовете нямат място на този свят...Ако направят още един парад,Пирогов ще е пълен с гейовеПървоначално написано от Team
![]()
![]()
![]()
![]()
Вие мъжете сте някви малоумни (или поне някои които мислят като тези в този форум).. Не може да мразите гейовете само защото не са като вас, това не е по техен избор.. Познавам много гейове които се мразят че са обратни, но не могат да променят този факт и се мразят още повече за това, че всички са против тях.. Вие не ги приемате заради това което са, не обръщате внимание на техтите качества, намразвате ги веднага само защото са "шибани педали".. Хомофобията е същата като расизма.. Мразя те, защото си гей = Мразя те, защото си негър = Мразя те, защото не си като мен.. Мразите хора, които дори не познавате и всички познавате под един общ знаменател.. Чудя се кога ли расизма и хомофобията ще изчезнат !?
На мен лично лесбийки и гейове са ми еднакво безразлични.
Гейовете не ме дразнят повече от лесбийките, нито обратното...
Честно казано не ми пука кой с кого си ляга...въпрос на природа. Гледам си моето легло и това е. Много се съмнявам, че някой гей ще ме изнасили.Така де, като не ме бърка пряко, какво ми пречи? А и за какво да се дразня, като нищо няма да променя? Но аз принципно съм доооста толерантен, така че може да не ми броите мнението за меродавно. Като цяло хомофобията при момчета в пубертет е много силно изразена и после отшумява...
Хаха жените не сме лесбийки или обратни, точната дума е-КИФЛИ. Не мисля,че щом с мацките от даскалото се гушкаме или се цункаме по устните сме обратни. Напротив-такава е модата. Пък и на мъжете им харесва,кат видят две хубави мацки да се натискат, никой няма да откаже подобна гледка-КИФЛЕНСКА МУ РАБОТА.![]()
Това потвърждава идеята ми, че истинските лесбийки са мъжествени, които пият бира като вода и лъхат на лучена чорба и въобще не са сексиПървоначално написано от whitediamond
Мъжете се кефят на точно такива хетеросексуални момичета, които искат имидж и им е забавно, но не се ли сещате, че всички тези мацки нямат сериозни връзки с момичета, а с момчета..
АААА това ми харесаааа!!!Първоначално написано от whitediamond
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не харесвам гейове. Предпочитам да не разбирам и да не ги виждам.
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тъпаци секфи
не че нещо чуек но писах за тфа в една друга тема и е грозно се копира
Именно. А иначе на мен гейовете са ми по- симпатични.Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Не мога да си го обясня. Мен ме привличат мъжете, харесвам мъже, ходя с мъже, НО това не значи, че не се заглеждам и по момичета. Да съм честна от мъжете заглеждам се сапо по гаджето си, а от момичетата по всички от необяснима причина.Има нещо сбъркано в мен.
Ако видя 2 лесбийки в трамвай да се натискат, ще ги посоча на гаджето да им се кефим, но ако видя 2ма гея ще се погнуся лека. Не че съм расист, а такава си ми е природата, Израстнала съм с момчета и това малко ме е бъгнало.
![]()