.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 113
    на мен гейовете не ми пречат готини са :P

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    За мен каквато и двойка да е (мъж с мъж, жена с жена или мъж с жена) не би ми привлякло вниманието да ги гледам .. каква ми е работата да ги гледам в устите?! пфф ..
    Именно. А иначе на мен гейовете са ми по- симпатични.
    Ми да! Ако не ти бяха симпатични нямаше да го сложиш тоя на аватара ти.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Защото обществото е обременено. Защото се смята за секси две жени да се натискат а за гнусно две момчета да се държът за ръце. Съшо така не съм съгласна че лесбийките пускат на всички. Ако говорим за истински а не за днешните кифлета които си мислят че ще привлекът вниманието върху себе си като заявяват че са лесбийки а дори немогат да целунат едно момиче. Обществото ни е тесногръдо и проклето. Общо взето страх ни е от това което не разбираме. Един транссексуален. гей или гендъркуиър би се възприел като зирод адово изчадие и кви ли не простотии само зашото не изглежда по начина по който би трябвало едно момче или момиче да изглеждат. Лесбийките напоследък станаха много модерни за това и се възприемат по добре от останалите. Въпреки всичко така наречените мъжкарани пак биват бити както и гореспоменатите. Кво мога да кажа? Обществото ни е ебано от всякъде. Аз съм твърдо за лесбийките, гейовете, транссексуалните и гендъркуирите. Но съм против "Искам да съм... лесбиийка" кифлите които си мислят че е много интересно и че така привличат вниманието на момчетата и по големите батковци. Тъпо е бас държа че даже не са просветени кво означава да си обратен.

Трудно мога да сложа много хора под общ знаменател.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Re: Възприемането на гейовете в обществото

Цитирай Първоначално написано от loko1
    Лесбийки в кой трамвай каде как :P :P :P :P :P :P :P :P :P
    +1
    ми що щото лезбийките са сладки гейовете не са
    не съм расист не ги псувам ама не ме кефят!!!!!!!!

и лезбийките и гей0вете д0лу.. тва си е пр0тивно

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от FamauseBaby
    и лезбийките и гей0вете д0лу.. тва си е пр0тивно
    Бахти тъпото кифле си-ти не заслужаваш и долу да си.И пиши като нормален човек,селянка.....

leviafana-АБСОЛЮТНО
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    гадно ми е като видя гей (от мъжки пол) тъпо е хуу ама нещо ме кара да страня от него ... можи са точни сичко обаче за мен те не са като нормалните хора ...

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    За мен каквато и двойка да е (мъж с мъж, жена с жена или мъж с жена) не би ми привлякло вниманието да ги гледам .. каква ми е работата да ги гледам в устите?! пфф ..
    Именно. А иначе на мен гейовете са ми по- симпатични.
    Ми да! Ако не ти бяха симпатични нямаше да го сложиш тоя на аватара ти.
    И тия в подписа...

въпроса ти е мнохо удачен и ще ти отогворя.......защото лесбийките са един вид мъжка фантазия и затова а пък повечето мъже да не кажа всички които не са *е**ли мразят гейовете
    I am your God so WORSHIP ME!
    Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
    It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
    Niksq :* (hug)

не съм расист не ги псувам ама не ме кефят!!!!!!!!"
    A от кога о интелигентни расизмът е равен на хомофобията? Боже не образовани ма важното че знаят ония гнусни тия гнусни. Ае хванете прочетете нещо в интернет за хомосексуалистите за расизма и хомофобията и тогава елате да пишете гениалните си коментари.

Повече от фен
    по същата причина, по която, когато едно момиче ходи с много момчета е к*рва, а когато едно момче ходи с много момичета- пич. Защото отношението е различно и животът не е честен. Ние не можем да сме с много момчета, а вие да сте обратни без да ни оплюят- честно е.

Цитирай Първоначално написано от leviafana
    A от кога о интелигентни расизмът е равен на хомофобията? Боже не образовани ма важното че знаят ония гнусни тия гнусни. Ае хванете прочетете нещо в интернет за хомосексуалистите за расизма и хомофобията и тогава елате да пишете гениалните си коментари.
    мисля,че думичката,която търсиш е "сексизъм"
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Супер фен Аватара на WaterLilly

Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    И аз така мисля.

По темата: Не знам защо. Предположението ми е, че всъщност не е баш така... на хомосексуализма гледат зле само мъже, а те по-агресивно си изказват мнението и така повече им се обръща внимание. И така мъжете са изкарани цялото "общество". Аз лично не съм чела много за жени, които да мразят гейове (даже и ние си имаме yaoi и подобни неща, които ни кефят, както лесбийките кефят доста мъже). Та мисълта ми е, че гейовете не са харесвани от мъжете, а лесбийките - от жените, но си остава само догадка. Трудно е да слагаш общ знаменател на 6 милиарда.

Ми не друго имах в предвид. Човека си мисли че расизмът е същият като хомофобията Просто исках да го изтъкна и може би ще се сети че расизма няма нищо общо с хомофобията.

Ми не друго имах в предвид. Човека си мисли че расизмът е същият като хомофобията Просто исках да го изтъкна и може би ще се сети че расизма няма нищо общо с хомофобията.
    Дискриминация са и двете, ама той май вярно не знае какво е расизъм точно.

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    гадно ми е като видя гей (от мъжки пол) тъпо е хуу ама нещо ме кара да страня от него ... можи са точни сичко обаче за мен те не са като нормалните хора ...
    Какво точно е нормален човек? Ако аз се обличам само в черно, а ти носиш само зелено, значи ти си ненормален?

Повече от фен
    някой беше написал че жените твърдят обратното(че повече НЕ се кефят на лесбийки) тва е 99% лЪжа ВЪВ ВСЯКА ЖЕНА ИМА БИ ЧАСТИЦА КОЯТО ДАЛЕЧ НЕ Е ТОЛКОВА МАЛКА КОЛКОТО ДОРИ САМОТО МОМИЧЕ СИ МИСЛИ!!!

Цитирай Първоначално написано от 1234565
    някой беше написал че жените твърдят обратното(че повече НЕ се кефят на лесбийки) тва е 99% лЪжа ВЪВ ВСЯКА ЖЕНА ИМА БИ ЧАСТИЦА КОЯТО ДАЛЕЧ НЕ Е ТОЛКОВА МАЛКА КОЛКОТО ДОРИ САМОТО МОМИЧЕ СИ МИСЛИ!!!
    Професорът,който може да прочете мислите на абсолютно всяко момиче и момче и да направи статистика...моля аплодисменти
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Професорът,който може да прочете мислите на абсолютно всяко момиче и момче и да направи статистика...моля аплодисменти
    Прав си, че обобщението на всички е тъпо, но има и теория, че всички (хора) сме би, а в последствие "заглушаваме" едната от двете половини.

Повече от фен
    да подчертая професорка извинете ако нещо не ви харесва (peace)

Цитирай Първоначално написано от WaterLilly
    Прав си, че обобщението на всички е тъпо, но има и теория, че всички (хора) сме би, а в последствие "заглушаваме" едната от двете половини.
    аз като такъв феминист се изразих пък ти ми говориш в мъжки род
    иначе точно тази "теория" нито напълно отричам,нито напълно подкрепям...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от wladk0yyy
    Абе аз си казвам последно мнението по тая тема и тфа е :@. Момчетата (пак повтарям някой от нас) обичаме лесбийките защтото:
    1.Сладки са
    2.Знаят как да се забавляват
    3.Възбуждащи са
    и още мн причини пък за гейовете.
    1.Отвратителни
    2.Мазни
    3.Гнусни
    Интересно ми е ако твои приятел се окаже гей или бисексуален? След време идва в твоя и град и трябва да спи някъде. Имаш едно легло. Ще го настаниш ли у вас? Ще спиш ли с него?Преди това той ти е казал, че е гей или бисексуален и че те харесва.

Какво ще направиш?

Въпроса е само за хора които са настроени срещу гейове/бисексуални?
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Повече от фен Аватара на selenasky
    Град
    САЩ (Бостън) - някогаааа
    аз съм "ЗА" ... и те са хора
    Sam <3 & Dean <3

I'mma girl ;dd

Супер фен Аватара на Chrizz
    Град
    в парка
    Ако има нещо, което мразя повече от мангалите - т'ва са гейовете.
    Няма толкова гнусни същества просто :Х
    Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...

Цитирай Първоначално написано от g0ssip
    Някой може ли да ми обясни защо две лесбийки се натискат в трамвая и никой никакво внимание не им обръща, а два гея се държат за ръце и всички почват да се кокорят, да ги псуват.. с 2 думи избухва световна война?!
    Защото педерастите са жадни за внимание и само циврят че ги дискриминират,а при лесбийките няма такова нещо. Не мисля че е нужно да споменавам че е неземна красота да видиш как две момичета се целуват
    Westside rollin' all day, every day

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си