- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възприемането на гейовете в обществото
на мен гейовете не ми пречат готини са :P
Ми да! Ако не ти бяха симпатични нямаше да го сложиш тоя на аватара ти.Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Защото обществото е обременено. Защото се смята за секси две жени да се натискат а за гнусно две момчета да се държът за ръце. Съшо така не съм съгласна че лесбийките пускат на всички. Ако говорим за истински а не за днешните кифлета които си мислят че ще привлекът вниманието върху себе си като заявяват че са лесбийки а дори немогат да целунат едно момиче. Обществото ни е тесногръдо и проклето. Общо взето страх ни е от това което не разбираме. Един транссексуален. гей или гендъркуиър би се възприел като зирод адово изчадие и кви ли не простотии само зашото не изглежда по начина по който би трябвало едно момче или момиче да изглеждат. Лесбийките напоследък станаха много модерни за това и се възприемат по добре от останалите. Въпреки всичко така наречените мъжкарани пак биват бити както и гореспоменатите. Кво мога да кажа? Обществото ни е ебано от всякъде. Аз съм твърдо за лесбийките, гейовете, транссексуалните и гендъркуирите. Но съм против "Искам да съм... лесбиийка" кифлите които си мислят че е много интересно и че така привличат вниманието на момчетата и по големите батковци. Тъпо е бас държа че даже не са просветени кво означава да си обратен.![]()
Трудно мога да сложа много хора под общ знаменател.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
+1Първоначално написано от loko1
![]()
ми що щото лезбийките са сладки гейовете не са![]()
![]()
не съм расист не ги псувам ама не ме кефят!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бахти тъпото кифле си-ти не заслужаваш и долу да си.И пиши като нормален човек,селянка.....Първоначално написано от FamauseBaby
leviafana-АБСОЛЮТНО
И тия в подписа...Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
въпроса ти е мнохо удачен и ще ти отогворя.......защото лесбийките са един вид мъжка фантазия и затова а пък повечето мъже да не кажа всички които не са *е**ли мразят гейовете![]()
![]()
I am your God so WORSHIP ME!
Cash money P3ns10n33r art,music blah studio
It hurts but i never show....... Eminem rulzzz
Niksq :* (hug)
ми що щото лезбийките са сладки гейовете не са![]()
![]()
не съм расист не ги псувам ама не ме кефят!!!!!!!!"
A от кога о интелигентни расизмът е равен на хомофобията?Боже не образовани ма важното че знаят ония гнусни тия гнусни. Ае хванете прочетете нещо в интернет за хомосексуалистите за расизма и хомофобията и тогава елате да пишете гениалните си коментари.
![]()
по същата причина, по която, когато едно момиче ходи с много момчета е к*рва, а когато едно момче ходи с много момичета- пич. Защото отношението е различно и животът не е честен. Ние не можем да сме с много момчета, а вие да сте обратни без да ни оплюят- честно е.![]()
мисля,че думичката,която търсиш е "сексизъм"Първоначално написано от leviafana
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
И аз така мисля.Първоначално написано от krokkrok
![]()
По темата: Не знам защо. Предположението ми е, че всъщност не е баш така... на хомосексуализма гледат зле само мъже, а те по-агресивно си изказват мнението и така повече им се обръща внимание. И така мъжете са изкарани цялото "общество".Аз лично не съм чела много за жени, които да мразят гейове (даже и ние си имаме yaoi и подобни неща, които ни кефят, както лесбийките кефят доста мъже). Та мисълта ми е, че гейовете не са харесвани от мъжете, а лесбийките - от жените, но си остава само догадка. Трудно е да слагаш общ знаменател на 6 милиарда.
Ми не друго имах в предвид. Човека си мисли че расизмът е същият като хомофобиятаПървоначално написано от krokkrok
Просто исках да го изтъкна и може би ще се сети че расизма няма нищо общо с хомофобията.
Дискриминация са и двете, ама той май вярно не знае какво е расизъм точно.Първоначално написано от leviafana
Какво точно е нормален човек? Ако аз се обличам само в черно, а ти носиш само зелено, значи ти си ненормален?Първоначално написано от DeViLMaN
някой беше написал че жените твърдят обратното(че повече НЕ се кефят на лесбийки) тва е 99% лЪжа ВЪВ ВСЯКА ЖЕНА ИМА БИ ЧАСТИЦА КОЯТО ДАЛЕЧ НЕ Е ТОЛКОВА МАЛКА КОЛКОТО ДОРИ САМОТО МОМИЧЕ СИ МИСЛИ!!!
Професорът,който може да прочете мислите на абсолютно всяко момиче и момче и да направи статистика...моля аплодисментиПървоначално написано от 1234565
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Прав си, че обобщението на всички е тъпо, но има и теория, че всички (хора) сме би, а в последствие "заглушаваме" едната от двете половини.Първоначално написано от krokkrok
![]()
да подчертая професорка извинете ако нещо не ви харесва (peace)
аз като такъв феминист се изразих пък ти ми говориш в мъжки родПървоначално написано от WaterLilly
![]()
иначе точно тази "теория" нито напълно отричам,нито напълно подкрепям...
Интересно ми е ако твои приятел се окаже гей или бисексуален? След време идва в твоя и град и трябва да спи някъде. Имаш едно легло. Ще го настаниш ли у вас? Ще спиш ли с него?Преди това той ти е казал, че е гей или бисексуален и че те харесва.Първоначално написано от wladk0yyy
Какво ще направиш?
Въпроса е само за хора които са настроени срещу гейове/бисексуални?
Първоначално написано от ScionOfStorm
аз съм "ЗА" ...и те са хора
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Ако има нещо, което мразя повече от мангалите - т'ва са гейовете.
Няма толкова гнусни същества просто :Х
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Защото педерастите са жадни за внимание и само циврят че ги дискриминират,а при лесбийките няма такова нещо. Не мисля че е нужно да споменавам че е неземна красота да видиш как две момичета се целуватПървоначално написано от g0ssip
![]()
Westside rollin' all day, every day