- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ДЖЪСТИН БИЙБЪР Е ВЕЛИК!
Давайте, хранете, обиждайте, псувайте, вдигайте си самочувствието![]()
И аз не му слушам песните, ама не пускам теми у форумите, много сте глупави всички.![]()
![]()
![]()
Вафла..
СърцетУ ли ти разбихмеПървоначално написано от sExYbEbS
Ужасс..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Не,хора като вас няма как да ми разбият сърцетО ,просто се дразня че си избивате комплексите като обиждате някой повече от васПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
^Не,просто е забавно..Никой не си избива комплексите,спокойно,не се притеснявай за нас.
![]()
Бейбе,бейбе,бейбе,оууууууу ....
хахахаххаха
пълен некадърник.
и на менПървоначално написано от sexydevil
![]()
кой не усети иронията...Първоначално написано от sExYbEbS
![]()
И какво ? Нещо смешно ли ти се виждаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
![]()
Това дете е просто изпяло една песен и нищо повече.Не ме дразни,но и не разбирам тоза мания по неговата особа![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Просто днешната мода е момчетата да се правят на гейовеПървоначално написано от LadyV
. И за това всички откачат по него, защото е модерен.
П.С не се отнася до всички момчета.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
МодаНе ми пука на мен, ако ще модата да е момчетата да ходят с къси поли и на високи токчета. Аз по такива гейчета не си падам. А лично на Джъстин не съм му голяма фенка, даже хич. Не ми пречи, човека да си има 11, 12 годишните фенки... но моля ви се, не искам постоянно да ми повтарят колко е велик, колко хубаво пее, колко е сладък ... Щото поне за мен тва са некви глупости. Та аз дори не го харесвам, кво ми обяснявате за него... Тъп ми е
![]()
Нереално е, че спорите за такова нещо![]()
За едни, той е идол, за други - "мижав гей"
Таа спора е безсмислен.![]()
Младите фенки на тийн айдъла Джъстин Байбър изпаднали в ужас, след като Ким Кардашиан (Отчаяни съпруги) публикувала, че „си е паднала" по младия певец.
Малко по-късно, след като прочел нейните думи, той пък побързал да напише в своята страница, че тя е „негово гадже".
Приятелството между Ким Кардашиан и младия Байбър изобщо не се понравило на тийн фенките му, които моментално реагирали, изпращайки на красавицата заплахи „да се разкара" и „да не го доближава".
"Вече получавам смъртни заплахи от феновете ти. Това е невероятно", написала Ким.
"Наистина ли?", невярващо попитал певеца.
Истерията около Джъстин Байбър достигна размерите на тази около Джонас Брадърс и Майли Сайръс, пише bliasak.bg.
Въпреки милионите си подрастващи фенки, певецът си пада повече по какички.
Наскоро той разкри, че от дълго време е влюбен в дивата Бионсе, която му разбила сърцето, когато се омъжила за Джей Зи.
И аз понякога гледам Дисни,ама само анимационните филмчета.Другото е пълна боза и актьори еднодневки.Селена Гомез е най-голямата курва,която някога съм виждала.Майли Сайръс също.Близнаците бяха сладки,до едно време.За момчетата-същата работа.Постоянно си измислят там някакви сълзливи любовни връзки(напр. м/у Селена и Ник Джонас),казват им как да се държат,какво да правят и т.н.А "Хана Монтана" го гледат само първокласничките,дето само и подражават и те се прават на курви.
А за Джъстин Бийбър просто нямам какво да кажа.Той е поредния гей,който ще бъде известен 1,макс 2 години и после никой няма да го помни.И ще се появи някой друг.Така стана и с Джонас Брадърс.Просто не си заслужава да се занимаваме с него.
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
Ае к'во говорим темата е супер яка... аре ся по една псувня![]()
Харесват гейската му физиономия сега разбрах... нали тъпите женски са лесбийки до 12-14 г... (говоря за комплексираните пъпчасали)
Познааам една мега тъпа... и ще я довърша...
М/ъ другото във VBOX ги псувам 7 фена... идвайте и помагайте!
Ааа бобърчо ли?Абе въобще не съм му фенка,обаче в клипа на оная песен Baby танцуват много яко.
![]()
В импулс.бг те бях гледал, имаше линк в подписа ти - може да се бъркам.![]()
ужасен, пее като момиче, ако пеенето му въобще може да бъде "музика"![]()
Бейбе бейбе бейбе ууууууууууууу лайк ... бейбе бейбе бейбе ноооооуууууПървоначално написано от dead_princess
![]()
![]()
![]()
![]()
Как бе?! Те това е музиката! Да повтаряш 1 и също 3 минути... бейбе бейбе...![]()
![]()
![]()
Ами една приятелка ми пусна една негова песен и стана това:
Аз:Мм на тая не съм и чувала гласа...нова певица ли е?
Тя:АМА ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ТОВА Е дЖЪСТИН БИЙБЪР?Та той е прекрасен
(исрено възмутена)
Аз:Значи това....е момче?![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
И майка ми така..Първоначално написано от MishaBabyy
![]()