- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ДЖЪСТИН БИЙБЪР Е ВЕЛИК!
Ама като почнете да ги плюете![]()
Ми да харесват го, нямат си друга работаНе съм му фенка, ама ми е се тая за него.. Нали знаете - всяко чудо за 3 дни. Неска ще му се кефят, след 1 месец никой няма да го помни
![]()
Пък и хората са различни, не всеки има вкус :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не съм прочела и един пост от темата,но като видях заглавието и първото,което ми изникна в главата беше...
Джъстин Бийбър е мишка.![]()
![]()
![]()
Ламерчо...![]()
Ами то и аз така отначало,когато не знаех за ТОЗИ ВЕЛИК ИЗПЪЛНИТЕЛ.Една приятелка пуска бейбе-тоПървоначално написано от elito0o0o0
и аз викам..''абе,коя певица я пее тая песен,не съм я слушала.''
И после като ми каза,че е момчеееееееее-туш.
![]()
ДА! С ТЕБ СЪМ, МРАЗЯ ДЖЪСТИН БИЙБЪР И ХАНА ФОНТАНА, НО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ ЗАПОЧНЕШ ДА СЕ ЗАЯЖДАШ И С МЕН, ЗАЩОТО ТОКИО ХОТЕЛ СА ЛЮБИМАТ АМИ ГРУПА!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Btw научих за него от Хай Клуб. Гледам аз Апокалиптика и се кефя и гледам отзад някакъв... Викам си : Я да го видя аз тоя какъв е. Цъкам в нета и гледам - Бейби мейби и като го пуснах викам : БА! Това момче ли е ве?! Гледам плаката - слушам песента - гледам плаката - слушам песента - плаката - песента - плаката - песента.![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Поохладете страстите малко!
Сметох един спор и някакви лични разговори от темата, ама бива ли да се карате за някакво изчадие...![]()
Прав си... нека го намерим и директно да го счупим от бой!Първоначално написано от amk933
колко теми направихте за това лапенце![]()
Първоначално написано от justunique
с вас съм.. ама защо Хана Фонтана - Хана Пияна е по-добро
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от Ax3
Пътува към по-задните.
![]()
СтигЪ Зпам.![]()
![]()
Достатъчно храна изяде. По-добре няма да пропее. Само реклама му правим, а лошо реклама няма...![]()
Аз пък и казвам Хана Путана.Първоначално написано от uBuTo
Както и да и казваме тя си остава недъг.
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Огромен недъг! Както всички простотии, които Дисни измисля напоследък...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Абе нали лапешора се кефи, к'фо ти пука.Първоначално написано от dimi93
Ама кофтито е, че не е само лапешора.
![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Гледам на туй дете в един клип и червило му сложили...![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Джъстин Бийбър![]()
Аз лично ИЗОБЩО не го харесвам!Изключително много ме дразни /феновете му да не ме нападат,че съм завистлива/
Моята най-добра приятелка го обожава,както и други мои приятелки,но аз просто ..съм против .. каква е тая мания?!Джъстин?!Като че ли той е единственото момче ..
Хъх .. пък и има деца с по-голям талант от неговия,а сега нали е "Детето Чудо" както пише по списанията .. БОЖЕ!!!
![]()
Сега казаха по новините че е имал концерт в Австралия и тълпата от полудели момичета са съборили майка му и са му откраднали шапката![]()
![]()
Мен са ме учили, че момичета не се бият.Първоначално написано от Ax3
![]()
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
Разбиваш ме всеки път!!
Това вечеее ме удари в земЪтЪ!
![]()
И тия пък с тоя дрисляк... Анатема... Тоя не заслужава собствена тема!![]()
А иначе и аз гледам Дисни Ченъл - гледам Кузко и Финиъс и Фърб![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Като некви овце сте. За к'во обиждате всеки един тинейджър, който е станал известен ?
Нямате си работа и ей така от скука решавате да плюете по някого о.О
К'во само се лигавите и се дразните на тоя Джъстин, че пее ?
Еми аз лично харесвам някои негови песни, въпреки че и на мен ми е досадно постоянно да го гледам в youtube, ама не мрънкам.
Всеки тука щял да го намери и щял да го счупи от бой .. к'ви се явявате в тоя случай о.О
И мен ме дразни примерно Гергана (тая дето пее поп-фолк), ама не съм тръгнала да я пребивам.
Дразните се, че всички за него говорят, ама вие ако бяхте известни нямаше да ви пука, че някой си лигльо е решил, че пеете ужасно. о.О
Като пропеете/затанцувате/почнете да правите фокуси, etc., тогава ще станете известни и няма да мрънкате. Ама само знаете да си отваряте устите и да си вадите дългите езици, за да го говорите против някого.
Като ви дразни не го слушайте, който постоянно ви говори за него му бийте една майна и готово. К'во толко' се лигавите за едно момче о.О ?
И мен ме дразни т'ва момче понякога, ама не пускам 1600 теми навсякъде, че примерно съм чула няква негова песен и съм се обринала о.О Като дърдорите нищо няма да направите.
И тая Хана Монтана стана известна и веднага тука във форума почнаха да я плюят и т.н. Ми на мен точно тя ми е супер противната, лигла е, ама пък вие се лигавите още повече като някви лапетии, че тя е станала известна. Намерете си работа и си живейте живота, недейте да гледате другите к'во имат и к'во нямат. о.О
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.