.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Като некви овце сте. За к'во обиждате всеки един тинейджър, който е станал известен ?
    Нямате си работа и ей така от скука решавате да плюете по някого о.О
    К'во само се лигавите и се дразните на тоя Джъстин, че пее ?
    Еми аз лично харесвам някои негови песни, въпреки че и на мен ми е досадно постоянно да го гледам в youtube, ама не мрънкам.
    Всеки тука щял да го намери и щял да го счупи от бой .. к'ви се явявате в тоя случай о.О
    И мен ме дразни примерно Гергана (тая дето пее поп-фолк), ама не съм тръгнала да я пребивам.
    Дразните се, че всички за него говорят, ама вие ако бяхте известни нямаше да ви пука, че някой си лигльо е решил, че пеете ужасно. о.О
    Като пропеете/затанцувате/почнете да правите фокуси, etc., тогава ще станете известни и няма да мрънкате. Ама само знаете да си отваряте устите и да си вадите дългите езици, за да го говорите против някого.
    Като ви дразни не го слушайте, който постоянно ви говори за него му бийте една майна и готово. К'во толко' се лигавите за едно момче о.О ?

И мен ме дразни т'ва момче понякога, ама не пускам 1600 теми навсякъде, че примерно съм чула няква негова песен и съм се обринала о.О Като дърдорите нищо няма да направите.
    И тая Хана Монтана стана известна и веднага тука във форума почнаха да я плюят и т.н. Ми на мен точно тя ми е супер противната, лигла е, ама пък вие се лигавите още повече като някви лапетии, че тя е станала известна. Намерете си работа и си живейте живота, недейте да гледате другите к'во имат и к'во нямат. о.О
    Добре мамо! На теб като не са ти приятни тези теми - не влизай. Не сме те вързали с въже за тая тема.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от Nithael
    http://www.youtube.com/watch?v=f2m0Kg7an9A

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от edelweiss96
    http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от edelweiss96
    http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE
    Хаха тая пародия е много яка

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Дайте направо да го изкачим на пиадестал нещете ли? Има още доста хляб да яде То всяка втора пикла зарибена по него, чувам из старото даскало оо Джъстин ще го скъсам, ако ги видя, оо толкова е хубав, ама каква коса има, направо Че гледам и тука в Музика и ТВ фен тема, анти тема, голяма работа излезе тоя.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Дайте направо да го изкачим на пиадестал нещете ли? Има още доста хляб да яде То всяка втора пикла зарибена по него, чувам из старото даскало оо Джъстин ще го скъсам, ако ги видя, оо толкова е хубав, ама каква коса има, направо Че гледам и тука в Музика и ТВ фен тема, анти тема, голяма работа излезе тоя.
    Ще му построим паметник и ще му се кланяме...

Град
    Варна
    То на Бойко няма, че на Джъстин. Да си мечтае
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Бийбър Великия

Град
    Galapagar
    О велики JB позволи ми да ти се поклоня !

..
    Добре мамо! На теб като не са ти приятни тези теми - не влизай. Не сме те вързали с въже за тая тема.
    По същата логика и вас никой не ви е вързал с въже да гледате тоя джъстин о.О
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Galapagar
    ..
    Ние не го гледаме. Той сам си се появява пред нас. Знаеш ли какъв шок беше за мен,когато видях,че на гърба на Апокалиптика има гейченце?

Само като видях заглавието щях да ти тегля 16 майни но.. хубаво е тва дето си написал..
    + с 3те ръце от мене.. :д

..
    Ние не го гледаме. Той сам си се появява пред нас. Знаеш ли какъв шок беше за мен,когато видях,че на гърба на Апокалиптика има гейченце?
    Да е, той сам ви пуска компютритие, влиза мистериозно в youtube и пуска своя песен о.О
    Вие ако не искате, няма да го гледате.. Сами се бутатe, после се лигавите о.О
    Махнете го тоя, не го гледайте, като е гей - да си гледат там тия неговите изкрейзали фенове и готово. Като храните нищо не става :Д
    Само сами си се нервите, а няя смисъл.
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Варна
    Аи спрете са и вие бе. Нестига, че е грешен раздела, в крайна сметка как няма да коментираме автор/ката и темата и/му. В крайна сметка това е форум и всеки може да изразява мнението си.

Повече от фен
    о и аз не мога да го понасям тоя
    имам приятелки, които преди твърдяха, че е готин и аз "да бе, бегай от тука" и толкова. Те вече не го харесват де, добре че се осъзнаха.
    Не трябва да ти пука. Не го гледай, не го слушай. Уважавай чуждото мнение. Твоите приятели като не харесват метал (например), а ти да (например) трябва ли постоянно да казват "О тая тъпа гадна отвратителна музика как можеш да я слушаш, направо не я понасям..". Като заговорят за него казваш "Мен не ме кефи" и сменяте темата или отиваш да говориш с други.

Град
    Galapagar
    Да е, той сам ви пуска компютритие, влиза мистериозно в youtube и пуска своя песен о.О
    Вие ако не искате, няма да го гледате.. Сами се бутатe, после се лигавите о.О
    С хора ,които не разбират какво искам да кажа,не може да се спори. ;]]

Долен грозен гей! Искам да ми дойде в Бг и да го уцеля с паве в тъпата прическа ала Кокошка ми умря на главата Пълен нещастник е.. Фенките му са няк'ви хипер спрелите кифли, направо ми е жал за тях

If your daughter catches Bieber fever
    Chop off her head with a meat cleaver

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Винаги ще има такива дето ще го боготворят и такива, които ще го хейтват. Неизбежно е. Пък и малко хармония да има. Хаха.

Мега фен
    My son, не се притеснявай, целият свят около нас стана гейски...

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Процъфтяващо гейче. Косата му е като каска .
    Твоята коса виждала ли си я?! Поне неговата е прибрана,а твоята прилича на кошер..

Авторе нали знаеш ,че лафовете от WoW не ги разбират повечето хора

Когато чух негова песен, не знаех, че я пее той и си помислих, че е някое момиче, честно.

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Абее кво би пречи момчето бе ? Пей си, пък който го харсва го харесва, който не, не ! Тва е .. Какъв е всъщност смисъла на темата ?!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си