- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ДЖЪСТИН БИЙБЪР Е ВЕЛИК!
Добре мамо!Първоначално написано от smiirnoff
На теб като не са ти приятни тези теми - не влизай.
Не сме те вързали с въже за тая тема.
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Първоначално написано от Nithael
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от edelweiss96
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=2Z-bTrOlhDE
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха тая пародия е много якаПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Дайте направо да го изкачим на пиадестал нещете ли?Има още доста хляб да яде
То всяка втора пикла зарибена по него, чувам из старото даскало оо Джъстин ще го скъсам, ако ги видя, оо толкова е хубав, ама каква коса има, направо
Че гледам и тука в Музика и ТВ фен тема, анти тема, голяма работа излезе тоя.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ще му построим паметник и ще му се кланяме...Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
То на Бойко няма, че на Джъстин.Да си мечтае
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
О велики JB позволи ми да ти се поклоня !![]()
По същата логика и вас никой не ви е вързал с въже да гледате тоя джъстин о.ОПървоначално написано от elito0o0o0
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ние не го гледаме. Той сам си се появява пред нас. Знаеш ли какъв шок беше за мен,когато видях,че на гърба на Апокалиптика има гейченце?Първоначално написано от smiirnoff
![]()
![]()
Само като видях заглавието щях да ти тегля 16 майни но.. хубаво е тва дето си написал..
+ с 3те ръце от мене.. :д
Да е, той сам ви пуска компютритие, влиза мистериозно в youtube и пуска своя песен о.ОПървоначално написано от elito0o0o0
Вие ако не искате, няма да го гледате.. Сами се бутатe, после се лигавите о.О
Махнете го тоя, не го гледайте, като е гей - да си гледат там тия неговите изкрейзали фенове и готово. Като храните нищо не става :Д
Само сами си се нервите, а няя смисъл.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Аи спрете са и вие бе.Нестига, че е грешен раздела, в крайна сметка как няма да коментираме автор/ката и темата и/му. В крайна сметка това е форум и всеки може да изразява мнението си.
о и аз не мога да го понасям тоя![]()
имам приятелки, които преди твърдяха, че е готин и аз "да бе, бегай от тука" и толкова. Те вече не го харесват де, добре че се осъзнаха.
Не трябва да ти пука. Не го гледай, не го слушай. Уважавай чуждото мнение. Твоите приятели като не харесват метал (например), а ти да (например) трябва ли постоянно да казват "О тая тъпа гадна отвратителна музика как можеш да я слушаш, направо не я понасям..". Като заговорят за него казваш "Мен не ме кефи" и сменяте темата или отиваш да говориш с други.![]()
С хора ,които не разбират какво искам да кажа,не може да се спори.Първоначално написано от smiirnoff
;]]
Долен грозен гей! Искам да ми дойде в Бг и да го уцеля с паве в тъпата прическа ала Кокошка ми умря на главатаПълен нещастник е.. Фенките му са няк'ви хипер спрелите кифли, направо ми е жал за тях
![]()
If your daughter catches Bieber fever
Chop off her head with a meat cleaver![]()
![]()
Винаги ще има такива дето ще го боготворят и такива, които ще го хейтват.Неизбежно е. Пък и малко хармония да има. Хаха.
My son, не се притеснявай, целият свят около нас стана гейски...
Твоята коса виждала ли си я?! Поне неговата е прибрана,а твоята прилича на кошер..Първоначално написано от alex4et0y
![]()
Авторе нали знаеш ,че лафовете от WoW не ги разбират повечето хора![]()
Когато чух негова песен, не знаех, че я пее той и си помислих, че е някое момиче, честно.
Абее кво би пречи момчето бе ? Пей си, пък който го харсва го харесва, който не, не ! Тва е .. Какъв е всъщност смисъла на темата ?!
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei