- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ДЖЪСТИН БИЙБЪР Е ВЕЛИК!
Не съм му фенка, но не го и мразя. Да ви кажа защо не си гледате живота ами с глупости се занимавате. Еми да не може да не може всички да го харесвате но не ги правете тези лапешки работи. И по списания и работи съм чела че е имал много трудно детство просил е и т.н. така че всичко хубаво което му се случва си го заслужава. В крайна сметка никой не ви го натрапва да го слушате избора си е ваш.![]()
Не разбирам защо си мислите, че като го сложите в по-четен раздел, всички тутакси ще се откажат да го слушат. Друго! 100 % някои от тук си го слушат, ама колкото да се вписват в тълпата.И така да е аз ще продължавам да си го слушам с голям кеф и никой не може да ми казва каква музика да слушам! Защо си губите да го плюете. Вярно много момичета го харесват и това е нормално. Няма нужда да им се карате. Щом го харесват, значи има защо!
peace
Ако ти е жал за "тъпите кифли", значи повече от половината момичета на света са жалки за тебе...Първоначално написано от BitchSlap
![]()
![]()
![]()
^ Ей.. 12годишната.. бегай се къпи ,че пак ти е мазна косата.. тоя пубертет не е на добре.Миришеш вече.. стига писа в темата..Куха си,но не го показвай чак толкова де.. Срамота!
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
И най-вече за теб му е жал!Първоначално написано от stef98
![]()
Абсолютно даПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Чак повече от половината момичета на света не сте кифлите, много се изхвърли
Вярно, че всяка от вас е противна колкото за 5-ма, но има и нормални момичета, за който джъстин биберончо и да си напудрят пъпчасалия нос не е център на Вселената
![]()
+1Първоначално написано от BitchSlap
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно влязох в youtube и пуснах Miley Cyrus и Justin Bieber и се чудих коя има несамо по-женствен глас, но и вид...пусто не можах да реша този казус. Еднакво сладникаво, напудрени и гейски ми се сториха и 2те...
Като за пръв път чух -> http://www.youtube.com/watch?v=prmmCg5bKxA по радиото си помислих че втория глас е на момиче.... сигурно 20 пъти съм я слушал преди да се осета че това е бибъра...
ПС: тоя не е ли вече отживелица...
Вижте го колко е Велик :Д http://www.vbox7.com/play:a89693ed
И аз не можах да реша коя е по-женствена..Първоначално написано от amk933
Пу да му се не види.. Ако някой разреши това.. да сподели!
![]()
![]()
Прилича ми на сопол с извинение с тая прическа ;ДД А гласът му е като на момиче![]()
![]()
Стига веПървоначално написано от PsychoBitchFromHell
![]()
Тоя кой е ?
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Ааа оня ден за пръв път гледах ТВ от една седмица в една приятелка.Тъкмо си изправяхме косите. И чувам аз някъв женски глас.. а то тва било тозз.. И знайте ли кво - колкото мене бил
94 явно... Само че повече ще Й отива с дълга коса. :P
дайте да направим анкета... кой има по-женствен глас - J(&)B или M CПървоначално написано от elito0o0o0