- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- трябва ли да се чувствам неудобно ?
Тряаа ли да се чувствам неудобне че съм на 16 и съм още девствен ,щото ми е комплекс ?
НЕ мисля...
It's too late...
разбира се..залови се да поправиш тази ОГРОМНА грешка!!!
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Някак се не виждам нищо нередно в това "аз съм на 16 и съм девствен", да не говорим пък за някакъв комплекс...просто е смешно. Само едно ще кажа- много са ви изкривени представите за комплекси и това кое трябва да ти определя самочувствието.
ми не просто сичките ми приятели вече си водят редовен полов живот и то не от скоро а веше поне от 1-2 години .Заради тва ми е като комплексПървоначално написано от _butterfly_
Ти сам си отговори на въпроса- нормално ли е това да ти се превръща в комплекс?! Човекът има интересния стремеж да се покаже като индивидуална личност, изпъкващ се, различен от останалите и тълпата, НО въпреки това трябва да следва примера на другите (независимо дали е глупав или не) просто да е част от останалите, да го приемат, да не го изолират. И същата работа- не позволявай това да ти повлияе на самочувствието, всичко си идва с времето и на мястото и с точния човек, а не защото другите еди какво си правят. Ти си на 16, всичко е пред теб, направи твои собствени стъпки...Първоначално написано от slivaka
разбира се, че не трябва![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
НЕЕ!! Това е все едно аз като съм на 15 и съм девствена да се комплексирам заради това. При положение, че наборите ми вече одавна са наваксали и за мене.
Няма защо да се притесняваш, още по-малко да се комплексираш!
I look up to the sky
And now the World is mine
I've known it all my life
I made it, I made it!!!
http://www.youtube.com/watch?v=F_7baOCYg-Q
Разбира се ! Трябва да си като другите момченца- от 10 годишен да въртиш гаджета,а на 11 вече трябва да си минал половината от кварталните мацки.Сещам се кат ходех до старото ми даскало да се видя с една фр и некаф петокласник ми вика,че не съм била нормална,щот вече съм на 16 и съм девствена,а въпросното лигаво момценце в пети клас вече е опънал няколко мацки... Голям мъж е станал
![]()
Ау, пак комплексарска тема.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от Passi0n
Не,естествено..
И какво като си на 16 и си девствен![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не, забога, не!
От това ли вече се комплексирате?
Аз съм на 16 и хич, ама хич не ми пука че фр ми вече водят полов живот ,а аз не, и не бих се комплексирала, ако ще и да остана последната детствена в града.
Защо изобщо се сравняваш с другите, за нещо, което си е изцяло твой избор и за което трябва да имаш ако не принципи, поне лично мнение?
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
и аз съм на 16 и аз не водя полов живот ..Първоначално написано от slivaka
take it easy .. !!
ще го направиш когато си готов и с правилната .. !!
и дай всички като го правят прави го и тиПървоначално написано от slivaka
.. всички ако скочат от самолет без парашут и ти ли ще го направиш
![]()
Не усещате ли днес 16 годишни се комплексират че девствени, утре некви пикли на по 11 години ше реват по форумите че само те са девствени, тяхните приятелки излизали с чичковци на по 40 години, на там вървят нещата![]()
![]()
нямам думи просто
![]()
Първоначално написано от fogdog
Вървиш по правата пътека![]()