баба ванга е правила ТОЧНО нострадамови пророчества свързани с войни и други големи събития. отново казвам че бих бил благодарен ако ми изкараш пълен и чат пат автентичен списък с пророчествата ѝ.

а за закона стана яко вече. излиза че имаме противоречие нали?

защото съм постнал достаъчно много изказвания на исус и йехова и апостолите които твърдят ТОЧНО обратното на това което ти си дал като цитати. оставаме или с избора да спазваме това което ни се струва по-приятно или да се опираме на авторитета на личността която прави въпросното изказване (май от боговете по-голем авторитет нема) както и на броя от подобни изказвания (струва ми се че тези които аз съм дал са повече от твоите) КАКТО и от достоверността им (защото библията все пак е съставена а не написана както толкова много педеруги обичат да казват).

ти си този който да ми каже кое според тебе е по-валидно и как не си противорекът. бонус въпрос:

защо законът съдъжа толкова много пълни глупости? (знаеш за какво говоря)
ето и моите доказателства:

17Да не мислите, че съм дошъл да разруша закона или пророците; не съм дошъл да разруша, но да изпълня.

18Защото истина ви казвам: Докле премине небето и земята, ни една йота, ни една точка от закона няма да премине, докато всичко не се сбъдне.

19И тъй, който наруши една от тия най-малки заповеди, и научи така човеците, най-малък ще се нарече в небесното царство; а който ги изпълни и научи така човеците, той ще се нарече велик в небесното царство.

Но по-лесно е небето и земята да преминат, отколкото една точка от закона да падне.

16Всичкото писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправление, за наставление в правдата;

Вие осуетявате Божията заповед за да спазите своето предание!

10Защото Мойсей рече: "Почитай баща си и майка си" и: "Който злослови баща или майка, непременно да се умъртви".

А Той в отговор им каза: Защо и вие заради вашето предание престъпвате Божията заповед?

4Защото Бог каза: “Почитай баща си и майка си”; и � “Който злослови баща или майка, непременно да се умъртви”.

Чули сте, че е било казано: “Не прелюбодействувай”.

28Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа жена, за да я пожелае, вече е прелюбодействувал с нея в сърцето си.

Слуги, покорявайте се на господарите си с пълен страх, не само на добрите и кротките, но и на опърничавите;

19Не даде ли ви Моисей закона? но пак никой от вас не изпълнява закона.

та поправиме акосъм сбъркл някъде или нещо