- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ШАМПИОНИ АЛЕ
Берое е шампион. Купата е наша. Коментари ?!![]()
ваУ рокс
Grell
Честито
Този който не пада, не се изправя.
това исках и да кажа..Първоначално написано от Raybeez
[b][color=black]Espa
същото..Първоначално написано от yanev4
Иначе честито , първа купа ви е пък и ще играете квалификации за влизане в Лига Европа - успех![]()
Ако си онова червено идиотче от хулиганс. Знам какво значи шампион и какво значи носител на купата. Но ние сме си шампиони във турнира за купата. Както и да е. Ако не си червеното идиотче не се обиждай.
Дано пак да стане като през 79-та да бием Ювентус с 1-0!!
ваУ рокс
Grell
Не искам да се дразня, но никакъв шанс нямате да влезнете в ЛЕ.
А кой има да влезне. Цска ли, Или Локо софия,а може би евроидиотите Лефски? Май никой ама пак важното е, че ние нямаме нали.
ваУ рокс
Grell
Хаха, ЦСКА ли няма шанс? Ти се побъркало, бе момче... ЦСКА никога не е за отписване срещу който и да е отбор, заради манталитета си на победител. Берое има стабилен отбор за "А" група, но за нищо повече. Това е истината.
Честито.
Не се прехласвай обаче...има още много много хляб да изядете докато стигнете Левски и ЦСКА (че и не само тях), така че не се изхвърляй като чекия на песък.![]()
Честито маняци !!!![]()
Ако вие се класирате в групите на Лига Европа отивам в сектора на Миньоро да ги напсувам![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Аз пък ще кажа браво на Берое, защото факта е, че те излизат от този сезон с трофей, а ние(Левски) и чорбата излизаме с куп проблеми, като играта и класирането,поне за моят отбор , е един от най-малките.
Присмял се хърбел на щърбел ахахаххаПървоначално написано от term0t0
Не бъди сигуренПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
. Показахме ви на 3 пъти, че играем по-добре от вас. И тва го направихме със дългове... Футболистите не бяха получавали заплати от месеци биха Латекс, ЦСКА, Лефски, Локо сф. Представи си сега същия отбор с пари
.
ваУ рокс
Grell
Прочети ми пак поста адресиран към тебПървоначално написано от BladeDancer
![]()
аз по-селска и смешна агитка от тая на бИрои не съм виждал.. псуват ни и ни викат бий чорбата по главата ама половината им песни са копирани от нас ебати наглостта!
жалки палячовци ще играете два мача в европа ще ви напълнят кошницата и пак ше си цъкате в А група
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Да паднеш с 3:0 и да плямпаш, че сте играли по-добре е направо смешно. Откакто се нагъзихте на говедата сте ми антипатични. Преди това ми бяхте симпатичен отбор.Първоначално написано от iLovePussyJuice
Истината е, че няма да направите нищо в ЛЕ. Ако ме опровергаете ще се радвам, винаги подкрепям БГ отборите в Европа.
в случай, че поста ти е към мен...ти си редко тъпо парче заклевам сеПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
![]()
Кой па говори на теб? Внимавай как ме наричаш!!
Първоначално написано от smeshnik
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
цитирал си мен...ама то при такива като теб акъл не вирее явноПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
що, най-много да си счупиш монитора![]()
ебати малоумника :X
ВИЖ ЗА КОЕ СТАВА ДУМА. То малко акъл се иска да схванеш... То бива да си прост, ама това вече е прекалено... Никой не говори на него, то се меси и къде видя да съм те убидил. Направо дебилизъм.Първоначално написано от iLovePussyJuice
ВИЖ КОЙ ЦИТИРАШ БЕ РЪБПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
деба и малоумната вагина![]()
кво да се смея,че те биха отбор от Б група с случаен гол,о да морето падна от калиакра на дуспи.На дуспи няма значение дали ще са Италия срещу циганета или Монтата - локо мездраПървоначално написано от iLovePussyJuice
Ше ги видиме как ше бутат топката в Европа,да си виждал Черно море да играе дефанзивно ?!Щото зарата при 1-0 се затварят
и морето нямат загуба на тича,кажи речи 3 години
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
кой па отбор от Б група ме е бил?Първоначално написано от term0t0
![]()