.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

стрии по долната част на бедрата-момче

Не се водете по името ми не съм такъв.Значи вчера забелязах че са ми излезли стрии от долната част на бедрата незнам дали са се полу4или защото тази зима качих няколко кила за 2 седмици и кожата не е успяла да се растегне успешно.страхувам се да не се разцепи още но сега отново почнах да тренирам и отново си стегнах краката но се притеснявам дали може докато седя на стола със размази по стола крака дали от размазването на краката може да се разцепят още ?

ахаха,глупости....не,немогат ,от рязкото напълняване са се получили стриите,виж още докато са пресни,мажи ги с кремове и там други ташаци.Щото мине ли време нямат махане

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Нямат ли само жените стриии За първи път чувам за момче със стрии
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Фен Аватара на pomo6tplz
    Град
    zatbloka hihihi :))))))
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Нямат ли само жените стриии За първи път чувам за момче със стрии
    не това е целулита

всеки може да има стрии особено доста стават когато си в пубертета и растеш бързо затова е препоръчително да се зажеш със масло от какао.а ако си бремена съшто.то само предотвратява ништо неможе да ги махне обаче

Повече от фен Аватара на whitediamond
    Ти си много зле,бе човек. Ти си момче,кво ти пука. Така или иначе никой няма да ти гледа бедрата,нали се сещаш...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от whitediamond
    Ти си много зле,бе човек. Ти си момче,кво ти пука. Така или иначе никой няма да ти гледа бедрата,нали се сещаш...
    Е кво, като е момче дай целия да не се поддържа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си