- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Къде бихте завели предишния? Vol.1
 Отговор в тема
 Отговор в тема

защоооо?сърдя ти се

хм значи той ще трябва да си тръгне
Първоначално написано от DaNGeRousLy

...
на лунатаа ..

През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

в мола

на голф ще ходим
Kъдето поиска..

През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

в Мола

кафе

ми не знам..
на някоя рекичка да си топнем крачетата
6б3З10

на кафе

зоопарк
Бар
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

на кафе
на луната. [-o<

в Мола
В леглото
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

на кино