.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

загубих момчето на живота си плс помогнете!

...
    Shout it from the roof to prove!

Преди и той ми е стъпквал сърцето, толкова болезнено, казва ми,че ме обича а на другия ден го виждам с друга,но това беше преди половин година,мисля, че се е променил или може би не...досега винаги съм играела ролята на момичето с разбито сърце, а сега на разбивачката, той казва,че му е трудно и на него и, че тогава му е било мн трудно,дали се е чувствал както мен!?

Мда, така си е, всепак благодаря, исках да знам може би по-точно,дали мога да направя нещо,макар, че си мисля, че не мога и ми се иска да изчезна някак си от този свят или град,както той иска, защото града, в който живея е ужасно малак и сега вс говорят...чувствам се ужасно, а дали да го блокирам от скайп?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ти си супер проста пу*ка Хипер,мега малоумна
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Съгласна....
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Аве,това го знам шибана егойстка, малумна путка... трябва ми помощ! явно ще се върви на психолог...

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Подкрепям те на 200%
    Момиче,на колко си години? 12? ....

--------------------------------------------------------

Град
    Цитирай Първоначално написано от G4L
    Аве,това го знам шибана егойстка, малумна п***а... трябва ми помощ! явно ще се върви на психолог...
    И к'ва точно помощ ти трябва?!
    А и я не се филмирай - психолог й трябвал
    Ти наистина си адски тъпа ... явно ...
    Вместо да се самосъжеляваш,вземи си прочети темата и си отговори на въпроси като "Защо направих това и това?","Защо му казах това и това?","Как щях да се почувствам аз на негово място?" и т.н.,а след това няма да е зле да му се извиниш и да приемеш,че той вече не е с теб (и се надявам,че никога няма да бъде )

П.П.На колко си?!11?12?Макс - 14 ...,че и те са ти много!

Едит:justunique не съм съгласна Приятелство след любов ИМА!!!Аз лично съм в адски добри отношения с трима мои бивши!!!

ем на 14 съм, да,ама го обичам ужасно и когато той ме потъпка аз му простих... казват, че любовта винаги побеждавала...

Град
    Извинявай,но колкото и да те е тъпкал той едва ли е било така сериозно,както ти си го направила
    Викала си хора да го бият,казала си,че си бременна ... Това е възможно най-малоумния начин да си изкараш яда на някого И ако момчето е умно НИКОГА няма да се върне при теб

А,ако ме обича!? за умен, умен е и аз уж бях умна

Град
    Бургас
    ем на 14 съм, да,ама го обичам ужасно и когато той ме потъпка аз му простих... казват, че любовта винаги побеждавала...

Ти си малка кифла с недостатъчно мозък в главата! Вичките решения и постъпки които си правила са били уникално грешни.Ти сама си се довела до това положение...Ако имаше малко повече акъл можеше да успееш да оправиш нещата.

На това момче не му трябва момиче като теб Изчакай още 2-3 годинки докато узрееш и тогава мисли за гаджета

Надута найвна кифла, а нали нямало невъзможни неща,!? да замалко да ги оправя... но след това го нарекох курвар... АЗ СЪМ ВИНОВНА И ИСКАМ ПОНЕ ДА МИ ПРОСТИ, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА СПЯ, ДА ЯМ...

Град
    Бургас
    Надута найвна кифла, а нали нямало невъзможни неща,!? да замалко да ги оправя... но след това го нарекох курвар... АЗ СЪМ ВИНОВНА И ИСКАМ ПОНЕ ДА МИ ПРОСТИ, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА СПЯ, ДА ЯМ...
    Защото си кифла и се филмираш ....Get a life....

Град
    Колкото и да те обича ако има поне малко акъл в главата НЯМА да се върне при теб
    В крайна сметка ти сама си си търсила причина да се разделите:

само си измислях причини да се караме
    А и за к'во да се връща при теб?!За да трепери всеки път,когато се скарате и му кажеш,че си бременна ли?!Или за да се чуди кого ще извикаш да го бие при следващата ви среща?!А може би си мислиш,че му е приятно да го псуваш?!
    Абе момиче ... излез от филма Докато не пораснеш (умствено) просто не ти трябва гадже

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Тази тема ме разби!! Потресена съм! Момиче, вземи помисли малко реално и ако не си чааак толкова глупава, колкото изглеждаш, ще успееш да разбереш, че ти самата не си загубила любовта на живота ти или там какво беше озаглавена темата, а си загубена - ти самата.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Колкото и да те обича ако има поне малко акъл в главата НЯМА да се върне при теб
    В крайна сметка ти сама си си търсила причина да се разделите:

само си измислях причини да се караме
    А и за к'во да се връща при теб?!За да трепери всеки път,когато се скарате и му кажеш,че си бременна ли?!Или за да се чуди кого ще извикаш да го бие при следващата ви среща?!А може би си мислиш,че му е приятно да го псуваш?!
    Абе момиче ... излез от филма Докато не пораснеш (умствено) просто не ти трябва гадже
    yeah..спри да спориш и се замисли кво ти се казва..

Но аз проумях, осъзнах грешките си и кълна се, че няма да бъда такава повече, всеки прави грешки в живота си... проблема е, че моите са огромни, може би за да осъзнавам най-добре,защото съм голям инат личи се и от споровете май разбирам, благодаря ви на всички страшно много! продължавам напред и оставям горкото момче

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Всеки прави грешки, но не хиляди и после да се извинява "Съжалявам, сгреших, няма повече!". Опариш ли се веднъж, трябва да разбереш, че печката не се пипа, а не да го пробваш постоянно. Освен това грешките, които бих простила са такива, които да са свързани с връзката ни с дадения човек, а не подобни ... дума нямам за твоите!

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Приеми факта, че повече не можете да бъдете заедно и не се самосъжалявай, а се осъзнай и порастни! Всеки прави грешки, но ти биеш всички рекорди и искаш да ти прости? Аз ако бях на негово място, нямаше да искам да те виждам повече, никакъв контакт просто... Наранила си го адски много
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на vagarious
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си