- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- загубих момчето на живота си плс помогнете!
...
Shout it from the roof to prove!
Преди и той ми е стъпквал сърцето, толкова болезнено, казва ми,че ме обича а на другия ден го виждам с друга,но това беше преди половин година,мисля, че се е променил или може би не...досега винаги съм играела ролята на момичето с разбито сърце, а сега на разбивачката, той казва,че му е трудно и на него и, че тогава му е било мн трудно,дали се е чувствал както мен!?![]()
Мда, така си е, всепак благодаря, исках да знам може би по-точно,дали мога да направя нещо,макар, че си мисля, че не мога и ми се иска да изчезна някак си от този свят или град,както той иска, защото града, в който живея е ужасно малак и сега вс говорят...чувствам се ужасно, а дали да го блокирам от скайп?![]()
Ти си супер проста пу*каХипер,мега малоумна
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Съгласна....Първоначално написано от 3oPuTy
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Аве,това го знам шибана егойстка, малумна путка... трябва ми помощ! явно ще се върви на психолог...
Подкрепям те на 200%Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
![]()
Момиче,на колко си години? 12? ....![]()
--------------------------------------------------------
И к'ва точно помощ ти трябва?!Първоначално написано от G4L
А и я не се филмирай - психолог й трябвал![]()
Ти наистина си адски тъпа ... явно ...
Вместо да се самосъжеляваш,вземи си прочети темата и си отговори на въпроси като "Защо направих това и това?","Защо му казах това и това?","Как щях да се почувствам аз на негово място?" и т.н.,а след това няма да е зле да му се извиниш и да приемеш,че той вече не е с теб (и се надявам,че никога няма да бъде)
П.П.На колко си?!11?12?Макс - 14 ...,че и те са ти много!
Едит:justunique не съм съгласнаПриятелство след любов ИМА!!!Аз лично съм в адски добри отношения с трима мои бивши!!!
ем на 14 съм, да,ама го обичам ужасно и когато той ме потъпка аз му простих... казват, че любовта винаги побеждавала...
Извинявай,но колкото и да те е тъпкал той едва ли е било така сериозно,както ти си го направила
Викала си хора да го бият,казала си,че си бременна ... Това е възможно най-малоумния начин да си изкараш яда на някогоИ ако момчето е умно НИКОГА няма да се върне при теб
![]()
А,ако ме обича!?за умен, умен е и аз уж бях умна
Първоначално написано от G4L
Ти си малка кифла с недостатъчно мозък в главата! Вичките решения и постъпки които си правила са били уникално грешни.Ти сама си се довела до това положение...Ако имаше малко повече акъл можеше да успееш да оправиш нещата.
На това момче не му трябва момиче като тебИзчакай още 2-3 годинки докато узрееш и тогава мисли за гаджета
![]()
Надута найвна кифла, а нали нямало невъзможни неща,!? да замалко да ги оправя... но след това го нарекох курвар... АЗ СЪМ ВИНОВНА И ИСКАМ ПОНЕ ДА МИ ПРОСТИ, ЗАЩОТО НЕ МОГА ДА СПЯ, ДА ЯМ...
Защото си кифла и се филмираш ....Get a life....Първоначално написано от G4L
Колкото и да те обича ако има поне малко акъл в главата НЯМА да се върне при тебПървоначално написано от G4L
В крайна сметка ти сама си си търсила причина да се разделите:
А и за к'во да се връща при теб?!За да трепери всеки път,когато се скарате и му кажеш,че си бременна ли?!Или за да се чуди кого ще извикаш да го бие при следващата ви среща?!А може би си мислиш,че му е приятно да го псуваш?!само си измислях причини да се караме
Абе момиче ... излез от филмаДокато не пораснеш (умствено) просто не ти трябва гадже
![]()
Тази тема ме разби!!![]()
Потресена съм! Момиче, вземи помисли малко реално и ако не си чааак толкова глупава, колкото изглеждаш, ще успееш да разбереш, че ти самата не си загубила любовта на живота ти или там какво беше озаглавена темата, а си загубена - ти самата.
yeah..спри да спориш и се замисли кво ти се казва..Първоначално написано от 3oPuTy
Но аз проумях, осъзнах грешките си и кълна се, че няма да бъда такава повече, всеки прави грешки в живота си... проблема е, че моите са огромни, може би за да осъзнавам най-добре,защото съм голям инат личи се и от споровете майразбирам, благодаря ви на всички страшно много! продължавам напред и оставям горкото момче
![]()
Всеки прави грешки, но не хиляди и после да се извинява "Съжалявам, сгреших, няма повече!". Опариш ли се веднъж, трябва да разбереш, че печката не се пипа, а не да го пробваш постоянно. Освен това грешките, които бих простила са такива, които да са свързани с връзката ни с дадения човек, а не подобни ... дума нямам за твоите!
Приеми факта, че повече не можете да бъдете заедно и не се самосъжалявай, а се осъзнай и порастни! Всеки прави грешки, но ти биеш всички рекорди и искаш да ти прости? Аз ако бях на негово място, нямаше да искам да те виждам повече, никакъв контакт просто... Наранила си го адски много
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!