- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търся работа за през лятото?
На 17 години съм от Пловдив,ако може да ми дадете конкретни предложения каква работа мога да си намеря и къде,с какво заплащане и по колко работни часа на ден.
Независимо дали сте чули от приятел или от личен опит
Имам комптърна грамотност ,занимавам се с икономика и т.н.
?????
Пфф..Има безкрайно много теми..Защо не потърсиш,че вече ми омръзна всяка втора тема да е една и съща![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И кво да гледам теми които са отпреди 2 години,много ще са актуални нали,ае ако нямаш предложения заминавай
Още колко такива теми ще пуснете?! Отиваш на морето... ако знаеш езици можеш да работиш в някой хотел. Ако си ходил на курсове за спасител и си ги изкарал може да работиш на някой басейн, в аквапарк или на плажа. Много работи има. Не знам защо правите тези безсмислени теми като вариантите за работа през лятото са супер много,особено за младите.![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Ти ли ша ми платиш разходите за морето
Като според вас са безмислени темите,не пишете в тях гледайте си децките теми
Я не ми повишавай тон..Не съм ти някакво хлапе насрещаПървоначално написано от remix1912
![]()
И да те поправя,че има теми,пуснати от преди 1-2 дни..Ама така си е като не знаеш да търсиш![]()
Даже под твоята имаше..На втората страница също има,които не са пуснати от преди 2 години![]()
В раздела за доктор Тийн също има..В раздела "У дома" също има![]()
![]()
![]()
Ей чукундур не ми говори на мен к`во да правя. Нито си ми шеф,нито родител.Първоначално написано от remix1912
По акъл сигурно съм с години по-стара от теб,ама иначе ти знае устицата.
В града трудно ще си намериш работа,докато на морето има колкото искаш... Човек да не ти даде пример бе.
И преди 2 3 дена имаше такава тема. К`во се правиш на всезнайко. Като ще се правиш върви на бустаня да копаш домати.
Не не си дете,само си на 14 години сигурно![]()
Не се отваряй където не трябва
От долу има тема само дето пише
РАБОТА ЗА 14 годишен,капиш?
За кво изобщо трябваше да питам за сериозни работи в тоя сайт
Може и да съм на 10 ,ама да съм с много повече акъл от теб. Капишшш??!! И не се отварям. К`во се нахвърляш бе? Брат ми 4 5 тодини подред ходи на морето да работи. Разбирам ги работите много повече от теб. Като не знаеш как стоят нещата там не ми приказвай празни приказки.Първоначално написано от remix1912
Не ме учи. На човек като теб дори няма смисъл да му обеснявам как стоят нещата там.
![]()
Как изобщо искаш сериозни коментари/мнения,като ти самият не си сериозен ?Първоначално написано от remix1912
Аман от такива индивиди![]()
П.С - Вземи и провери по-добре,защото има теми не само за 14 годишните,има и за 16-17,капиш ? Пфф..Едва ли капиш,ама както и да е![]()
Бегайте дечковци насрани с памерсите още си играят по улиците,само бой ви трябва шибани лапатари
МОЖЕТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ ТЕМАТА,тъпи модератори,като не триете излишните коментари
Кой е тъп,кой е излишен,кой е с памперси е ясно - този,който ни се прави на голяма работа..
Пфф..Бой на тебе ти трябва..Омръзна ми от тъпи "индивиди" като тебе![]()
Убедих се за пореден път ,че си по-прост от тия в Биг Брадър дето са.Хвали се с това,ако нямаш с какво друго.
Още съм с памперса и си играя на улицата .. за това знам повече за живота от теб.
Скрий се ,че си станал на 17 и си толкова смешен,че няма на къде повече!
![]()
![]()
![]()
Големи сте образи, обаче..
Потърси в jobs.bg, там имаш голям избор, а и Пловдив не е никак малък град, 100% ще си намериш нещо.![]()
Успех.
Вафла..
Ч ало пикло насрана.Я не ми се репчи,че ще ти строша децката количка в главата.Повярвай ми не си преживяла нищо повече от мене.Не ме познаваш изобщо за да казваш че си преживяла нещо повече.Та хвана ще ти строша децката количка в главата кухаПървоначално написано от elito0o0o0
Нещо много си нахална ма да не са та ебали у гъзо.Да та еба в селянката нещастна![]()
В джобс.бг търсих,но не намерих нещо,сега пак ще потърся.Търсил съм миналата година и се убедих че ако няма кой да те уреди,няма да си намериш работа ако си под 18Първоначално написано от mrtn
Хаха... Еми за това говорех бе! Браво!Първоначално написано от remix1912
Чупи! То заради такива като тебе държавата ни е на това положение.
Пикла насрана съм била.
Абе ей! Казах ти! На 17 си станал и още не знаеш за какво си се родил бе.
Хехе.. Верно се спори трудно с тъпи и прости хора,ама а де.
![]()
Ти въобще знаеш ли кой съм животно?
+
Това нормално е да се правиш на голяма се пак лесно е като пишеш на компа да се правиш на нещо дето не си,което е в следствие от 100-те ти килограма,неграмотността ти и това че си грозна като размазана магарешка фъшкия на колелото на каруца
Не пиши повече,няма да ти отговарям
Изглежда модераторите не ти отстъпват по простотия![]()
Не, извънземно.Първоначално написано от remix1912
Айде у лево,че вече не знам как да ти обясня нещата,че да ги разбереш.
Явно главата ти е от стомана,а мозъка ти като гладка,ледена пързалка.
![]()
Айде млъкнете и двамата, че малко се поизложихте вече...
Тази година работа трудно ще си намериш без връзки. Кризата се усеща, затварят, съкращават персонал.
още още (емотката с пуканките)Първоначално написано от remix1912
ОДИН!!!
Не знам кой на колко е ама не му помагате много на човека. Той търси работа, а вий са обиждате само![]()
можеш да погледнеш в jobs.bg . а и както казаха пловдив не е малък град и ще излезе нещо. Успех :]
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
На никой не му пука за тебе и кво искаш да работиш през лятото ..недей само да знаеш много
.. не стига че ти дават идеи ами си и недоволно ..
като не ти харесват идеите .. чисти мазето на комшиите си .. за по 10 лв .. айде бягай
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..