- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- когато не може да си сложиш сутиен ...
те хубаво мъжете казват че сутиените са една добра илюзия
Ходете си с възглавници на гърдите за да си мислите ,че имате нещо
Интересно ми е такива дето слагат дунапренени възглавници винаги какво правят когато са с приятеля си ....
Както и да е
Аз рядко си намирам сутиени по вкуса ми поради простата причина , че или са дебели колкото главата ми или са грозни.
Моя съвт :
Ако ак толкова те е срам от гърдите ти и от естествената им форма , купи си бриджитка без презрамки . Аз на скоро си купих една такава за 38 лв и съм доволна . Държи но не е като въздушна възглавница .
И нека е селско мили дами , да си без сутиен . И си ходете с впитите силиконища в раменете.
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Преди имаше в Цезар и КлеопатраПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
^ Мерси, ще отскоча до магазините за бельо.Надявам се да намеря, ще поразпитам насам-натам..
О боже.. като не ти харесва си ходи гола бе престани да натякваш тъпото си мнение..Първоначално написано от HexGirl
Only u! <3
по-полека беибиПървоначално написано от BadBadGirl
нали за това е форума хората да дават мнение
а на теб като не ти харесва не чети
като ви е срам от телата ви и в частност от гърдите хяхяхя
сигурно и ти си от тези дето даже и банските си копуват с подплънки
Шапкарю .....
Змия такава. Ти не изказваш мнение а обиждаш и се подиграваш.Ако искаш да знаеш имам прекрасни гърди и нямаш право да иронизираш,просто е твърде излишно. Ама с такива като тебе няма да се ядосвам,като те кефи хората да ти гледат увисналите цици ходи ако искаш и без дрехи,не ме вълнува.Първоначално написано от HexGirl
Only u! <3
змия ....
якоооо![]()
не е хубаво да скачаш с лошото напреде нали се сещаш .
Това , че не ти харесва нечие мнение не ти дава право на заяждане !
Темата е какво правите когато не може със сутиен и аз отговарям не нося.
Или искаш да гледаш мнения само като твоето ми не може сори
Шапкарю .....
Добре де каква е логиката на сутиена по-горе? Не е хубаво да се носи лятото, че падал лесно. Че зимата ли да носиш по разголени и отворени блузи, рокли, бюстиета и т.н. те точно лятото си се носят тия дрешки.. Зимата рядко се счулва.
Колкото до тва със или без.. Аз ходя със. Като трябва да съм с нещо без презрамки си слагам една през врата, и като ми е пусната косата не личи.. Пък и вдигната да е, все ми е тая, че се вижда една презрамка.
Никога не се заяждам без причина.Ти не отговори с ''не'' а започна да обижда,да се подиграваш,да иронизираш: Ходете си с възглавници на гърдите за да си мислите ,че имате нещоПървоначално написано от HexGirl
Интересно ми е такива дето слагат дунапренени възглавници винаги какво правят когато са с приятеля си .... ; И нека е селско мили дами , да си без сутиен . И си ходете с впитите силиконища в раменете.Както и да е,казах,че няма да се занимавам.
По темата: Специалистите съветват,че независимо от размера на гърдите на една жена,трябва да се носи сутиен,защото така бюстът за в бъдеще ще изглежда стегнат и привлекателен. Вкъщи естествено предполагам никой не стои със сутиен,защото няма смисъл,пък и не неудобно,ама да излезеш навън и хората да ти гледат така ''скритите'' зад дрехата гърди,е грозно.![]()
Only u! <3
Имам дрехи,които ми седят много по-добре без сутиен,а и адски много мразя силиконови презрамки и гърбове-много са ми гнусни и селски,напоследък по-рядко нося сутиен и се чувствам много добре така![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Първоначално написано от Shadowsogirl
![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Първоначално написано от koalka
![]()
cant tell my nothing now
baby i know how to fly
nothing hold me down
im going tuch the sky
![]()
![]()
dydzzz <3
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=
Съгласна! Толкова грозно стои....Първоначално написано от MissHouse
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
Първоначално написано от blue_ice
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
+1Първоначално написано от elito0o0o0
не ми е удобно без сутиен, не ми и харесва.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
E не, ама вие ставате направо смешни. Селско било да се ходи без сутиен.. В Америка и в другите страни сигурно 90% от жените не носят сутиен, масово актрисите, певиците и другите звзди не носят сутиен и искате да ми кажете, че всичките са селянки ли?!Разбирам да го намирате за нелицеприятно, ама селско..
Колкото до въпроса какво нося с по - изрязани потници зависи много от потника. Бюстиетата някой път ги нося без сутиен, друг път със сутиен ама му махам презрамките.. както дойде. Но има едни потници например с гол гръб дето се връзват отзаде на кръста и винаги ги нося без сутиен. Като видя момиче с такъв потник и със сутиен просто ми иде да й се изсмея в лицето. Е това вече мога да го нарека селско! То му се губи целия смисъл на потника. Или пък някои като вземе да им се вижда сутиена от всякъде ( не говоря за презрамки, а за чашките ) 'щото така са си стегнали презрамките, че да им се качат циците до гърлото ми става лошо.
+ 1Първоначално написано от plamka
![]()
о, на мен без сутиен ми е зверски неудобно.. и имай предвид че и големи и малки и увиснали и стегнати..каквито и да са, ако си без сутиен в лицето никой няма да те погледне![]()
Вие пък ще се избиете още малко..На кой както си му харесва така ще си ходи, ако искам ще изляза гола и никой нищо не може да ми каже.......
по темата.. нямам такива изрязани топове поради причината, че ми е некомфортно без сутиен![]()
Първоначално написано от neeDaBosS
така са си стегнали презрамките, че да им се качат циците до гърлото м дааа +1
колкото и да е селско, по селско е да се вижда бельото...
сещам се за една серия на Секса и градът където Саманта си беше купила изкуствени зърна за да стърчат повече, че не беше доволна от нейните. Тоест е по - секси да се виждат.
Според мен, който има хубави гърди е по - добре да не носи сутиен и да си им се радва. Не виждам нищо срамно, селско или неприятно.
Лично аз нося само едно бюстие без сутиен. Просто гърдите са ми големи и не позволяват да са без държач![]()
1.Тия силиконовите "сутиени" са за хора с малък бюст,защото нито придържат (а нали без сутиен бюста ви бил грозен),нито стои добре на по-голям бюст
2.Това за лисичите муцунки и колко грозно изглеждат без сутиен е пълна глупост!Аз съм с такава форма и когато съм без сутиен нито зърната ми личат,нито си личи формата им,нито са "увиснали" ... Абе не си личи,че нямам сутиен (освен на допир естествено).Е,разбира се,всичко зависи от модела и материята на самата блуза.
3.Каза се,че хората,които носят сутиен го правят,защото искали да изглеждат по-надарени ...Е и аз с моите 100 и няколко сантиметра гръдна и около 80 подгръдна нося сутиен,но не защото нямам бюст или защото искам по-голям
Между другото,какъв е смисъла да спорите?!
Това,че за едни от вас силиконовия гръб и презрамки са грозни не означава,че никой не трябва да носи подобни сутиени ...
Това,че за други от вас е дискомфортно да са без сутиен и/или не си харесват формата на гърдите не означава,че всички трябва да са като тях ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
омг винаги ходя със сутиен
някакси чувствам болка или тежест когато съм без
дори вкъщи нося
Ами няма да облека дрехата. Без сутиен не излизам.. некомфортно ми е.
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!