.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    те хубаво мъжете казват че сутиените са една добра илюзия
    Ходете си с възглавници на гърдите за да си мислите ,че имате нещо
    Интересно ми е такива дето слагат дунапренени възглавници винаги какво правят когато са с приятеля си ....
    Както и да е
    Аз рядко си намирам сутиени по вкуса ми поради простата причина , че или са дебели колкото главата ми или са грозни.
    Моя съвт :
    Ако ак толкова те е срам от гърдите ти и от естествената им форма , купи си бриджитка без презрамки . Аз на скоро си купих една такава за 38 лв и съм доволна . Държи но не е като въздушна възглавница .

И нека е селско мили дами , да си без сутиен . И си ходете с впитите силиконища в раменете.
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Силиконов сутиен или обикновен и силиконови презрамки и всичко е наред. Как без сутиен Ужасно грозно е.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    еми земи си такъв силиконов
    но лятото не е за препоръчване , зашото като се потиш и пада..
    Я кажетее къде да си търся такъв в Бургас????
    Иначе на мене без сутиен ми е неудобно.
    Преди имаше в Цезар и Клеопатра

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    ^ Мерси, ще отскоча до магазините за бельо. Надявам се да намеря, ще поразпитам насам-натам..

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Интересно ми е такива дето слагат дунапренени възглавници винаги какво правят когато са с приятеля си ....
    Както и да е
    Аз рядко си намирам сутиени по вкуса ми поради простата причина , че или са дебели колкото главата ми или са грозни.
    Моя съвт :
    Ако ак толкова те е срам от гърдите ти и от естествената им форма , купи си бриджитка без презрамки . Аз на скоро си купих една такава за 38 лв и съм доволна . Държи но не е като въздушна възглавница .

И нека е селско мили дами , да си без сутиен . И си ходете с впитите силиконища в раменете.
    О боже.. като не ти харесва си ходи гола бе престани да натякваш тъпото си мнение..
    Only u! <3

Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от BadBadGirl
    Както и да е
    Моя съвт :

О боже.. като не ти харесва си ходи гола бе престани да натякваш тъпото си мнение..
    по-полека беиби
    нали за това е форума хората да дават мнение
    а на теб като не ти харесва не чети

като ви е срам от телата ви и в частност от гърдите хяхяхя
    сигурно и ти си от тези дето даже и банските си копуват с подплънки
    Шапкарю .....

Цитирай Първоначално написано от BadBadGirl
    Както и да е
    Моя съвт :

по-полека беиби
    нали за това е форума хората да дават мнение
    а на теб като не ти харесва не чети

като ви е срам от телата ви и в частност от гърдите хяхяхя
    сигурно и ти си от тези дето даже и банските си копуват с подплънки
    Змия такава. Ти не изказваш мнение а обиждаш и се подиграваш.Ако искаш да знаеш имам прекрасни гърди и нямаш право да иронизираш,просто е твърде излишно. Ама с такива като тебе няма да се ядосвам,като те кефи хората да ти гледат увисналите цици ходи ако искаш и без дрехи,не ме вълнува.
    Only u! <3

Град
    niderlandia
    змия ....
    якоооо
    не е хубаво да скачаш с лошото напреде нали се сещаш .
    Това , че не ти харесва нечие мнение не ти дава право на заяждане !
    Темата е какво правите когато не може със сутиен и аз отговарям не нося.
    Или искаш да гледаш мнения само като твоето ми не може сори
    Шапкарю .....

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Добре де каква е логиката на сутиена по-горе? Не е хубаво да се носи лятото, че падал лесно. Че зимата ли да носиш по разголени и отворени блузи, рокли, бюстиета и т.н. те точно лятото си се носят тия дрешки.. Зимата рядко се счулва.
    Колкото до тва със или без.. Аз ходя със. Като трябва да съм с нещо без презрамки си слагам една през врата, и като ми е пусната косата не личи.. Пък и вдигната да е, все ми е тая, че се вижда една презрамка.

змия ....
    якоооо
    не е хубаво да скачаш с лошото напреде нали се сещаш .
    Това , че не ти харесва нечие мнение не ти дава право на заяждане !
    Темата е какво правите когато не може със сутиен и аз отговарям не нося.
    Или искаш да гледаш мнения само като твоето ми не може сори
    Никога не се заяждам без причина.Ти не отговори с ''не'' а започна да обижда,да се подиграваш,да иронизираш: Ходете си с възглавници на гърдите за да си мислите ,че имате нещо
    Интересно ми е такива дето слагат дунапренени възглавници винаги какво правят когато са с приятеля си .... ; И нека е селско мили дами , да си без сутиен . И си ходете с впитите силиконища в раменете.
    Както и да е,казах,че няма да се занимавам.

По темата: Специалистите съветват,че независимо от размера на гърдите на една жена,трябва да се носи сутиен,защото така бюстът за в бъдеще ще изглежда стегнат и привлекателен. Вкъщи естествено предполагам никой не стои със сутиен,защото няма смисъл,пък и не неудобно,ама да излезеш навън и хората да ти гледат така ''скритите'' зад дрехата гърди,е грозно.
    Only u! <3

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Имам дрехи,които ми седят много по-добре без сутиен,а и адски много мразя силиконови презрамки и гърбове-много са ми гнусни и селски,напоследък по-рядко нося сутиен и се чувствам много добре така
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Цитирай Първоначално написано от Shadowsogirl
    Добре де каква е логиката на сутиена по-горе? Не е хубаво да се носи лятото, че падал лесно. Че зимата ли да носиш по разголени и отворени блузи, рокли, бюстиета и т.н. те точно лятото си се носят тия дрешки.. Зимата рядко се счулва.
    Колкото до тва със или без.. Аз ходя със. Като трябва да съм с нещо без презрамки си слагам една през врата, и като ми е пусната косата не личи.. Пък и вдигната да е, все ми е тая, че се вижда една презрамка.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Както и да е
    Моя съвт :

Напълно съм съгласна с теб А относно спора .. BadBadGirl само да кажа .. колкото различни хора толкова мнения всеки има право да го изкаже тук .. нали затова е ФОРУМ

Цитирай Първоначално написано от koalka
    По-скоро може да не облека дадената блуза или потник, но без сутиен няма как да изляза, селско ми е, а и съм срамежлива.
    cant tell my nothing now
    baby i know how to fly

nothing hold me down
    im going tuch the sky

dydzzz <3

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...530&highlight=

Голям фен Аватара на anitapz93
    Град
    Sin City
    Цитирай Първоначално написано от MissHouse
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    По-скоро може да не облека дадената блуза или потник, но без сутиен няма как да изляза, селско ми е, а и съм срамежлива.
    Съгласна! Толкова грозно стои....
    Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    изрязана неизрязана..със сутиен съм си винаги
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    изрязана неизрязана..със сутиен съм си винаги
    +1
    не ми е удобно без сутиен, не ми и харесва.

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Повече от фен Аватара на plamka
    E не, ама вие ставате направо смешни. Селско било да се ходи без сутиен.. В Америка и в другите страни сигурно 90% от жените не носят сутиен, масово актрисите, певиците и другите звзди не носят сутиен и искате да ми кажете, че всичките са селянки ли?! Разбирам да го намирате за нелицеприятно, ама селско..
    Колкото до въпроса какво нося с по - изрязани потници зависи много от потника. Бюстиетата някой път ги нося без сутиен, друг път със сутиен ама му махам презрамките.. както дойде. Но има едни потници например с гол гръб дето се връзват отзаде на кръста и винаги ги нося без сутиен. Като видя момиче с такъв потник и със сутиен просто ми иде да й се изсмея в лицето. Е това вече мога да го нарека селско! То му се губи целия смисъл на потника. Или пък някои като вземе да им се вижда сутиена от всякъде ( не говоря за презрамки, а за чашките ) 'щото така са си стегнали презрамките, че да им се качат циците до гърлото ми става лошо.

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    E не, ама вие ставате направо смешни. Селско било да се ходи без сутиен.. В Америка и в другите страни сигурно 90% от жените не носят сутиен, масово актрисите, певиците и другите звзди не носят сутиен и искате да ми кажете, че всичките са селянки ли?! Разбирам да го намирате за нелицеприятно, ама селско..
    Колкото до въпроса какво нося с по - изрязани потници зависи много от потника. Бюстиетата някой път ги нося без сутиен, друг път със сутиен ама му махам презрамките.. както дойде. Но има едни потници например с гол гръб дето се връзват отзаде на кръста и винаги ги нося без сутиен. Като видя момиче с такъв потник и със сутиен просто ми иде да й се изсмея в лицето. Е това вече мога да го нарека селско! То му се губи целия смисъл на потника. Или пък някои като вземе да им се вижда сутиена от всякъде ( не говоря за презрамки, а за чашките ) 'щото така са си стегнали презрамките, че да им се качат циците до гърлото ми става лошо.
    + 1

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    о, на мен без сутиен ми е зверски неудобно.. и имай предвид че и големи и малки и увиснали и стегнати..каквито и да са, ако си без сутиен в лицето никой няма да те погледне

Голям фен Аватара на magicfairy
    Вие пък ще се избиете още малко.. На кой както си му харесва така ще си ходи, ако искам ще изляза гола и никой нищо не може да ми каже.......

по темата.. нямам такива изрязани топове поради причината, че ми е некомфортно без сутиен

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Цитирай Първоначално написано от plamka
    + 1
    така са си стегнали презрамките, че да им се качат циците до гърлото м дааа +1

колкото и да е селско, по селско е да се вижда бельото...
    сещам се за една серия на Секса и градът където Саманта си беше купила изкуствени зърна за да стърчат повече, че не беше доволна от нейните. Тоест е по - секси да се виждат.
    Според мен, който има хубави гърди е по - добре да не носи сутиен и да си им се радва. Не виждам нищо срамно, селско или неприятно.

Лично аз нося само едно бюстие без сутиен. Просто гърдите са ми големи и не позволяват да са без държач

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Тия силиконовите "сутиени" са за хора с малък бюст,защото нито придържат (а нали без сутиен бюста ви бил грозен),нито стои добре на по-голям бюст
    2.Това за лисичите муцунки и колко грозно изглеждат без сутиен е пълна глупост!Аз съм с такава форма и когато съм без сутиен нито зърната ми личат,нито си личи формата им,нито са "увиснали" ... Абе не си личи,че нямам сутиен (освен на допир естествено).Е,разбира се,всичко зависи от модела и материята на самата блуза.
    3.Каза се,че хората,които носят сутиен го правят,защото искали да изглеждат по-надарени ... Е и аз с моите 100 и няколко сантиметра гръдна и около 80 подгръдна нося сутиен,но не защото нямам бюст или защото искам по-голям

Между другото,какъв е смисъла да спорите?!
    Това,че за едни от вас силиконовия гръб и презрамки са грозни не означава,че никой не трябва да носи подобни сутиени ...
    Това,че за други от вас е дискомфортно да са без сутиен и/или не си харесват формата на гърдите не означава,че всички трябва да са като тях ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    омг винаги ходя със сутиен
    някакси чувствам болка или тежест когато съм без
    дори вкъщи нося

Голям фен Аватара на Stellsy
    Ами няма да облека дрехата. Без сутиен не излизам.. некомфортно ми е.
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си