- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- гърдите растат ли след секс?
Растат та пушек се вдига!
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Сексът и растежът на гърдите нямат нищо общо.
Ти бъди по-модерна и се отвори с патладжан или чушкаПървоначално написано от tainstvenomomi4e
![]()
А може и да си направиш едно кьополу като си тръгнала.Ето ти рецепта:
2 кг червени чушки
1 кг зелени чушки
2 кг паталаджани
4 кг домати (консервни) или 2 буркана доматено пюре
1/2 кг моркови
250 мл олио
Набутваш ли го всичко тва в оная ти работа и като го изкараш кьополуто е готовоБон апети
![]()
--------------------------------------------------------
тряа да има и вградена мелачка,че да стане по-хомогенно![]()
Криза е , няма пари за такива екстри ...Първоначално написано от IvAnChu
![]()
И точно кое ще ги накара да спрат / да започнат да растат повече? Айде помисли малко!
Как може на 14 да правите секс бе...тъжно ми е...циците ти още не са се развили като хората(да не говорим за други органи) секс искаш да правиш...това не е шега работа.Не,че нещо просто на 14 не можеш да усетиш истинското удоволстиве от секса и да му се насладиш ;] в крайна сметка всеки си решава кога да го направи,но просто си е прекалено рано на 13,14г. та тогава все още сте деца...
Първоначално написано от cvetinka94
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
То тва ше е от мъжките хормони в спермата, които нахлуват в женскатаПървоначално написано от BlueFace
![]()
Първоначално написано от eliyiy
Ма спокойно ма жена! Няма да останеш без цици!![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Да.Спират да растът, даже започват и да се смаляват, мойте вече са на изчезване ама кво да правя немога да откажа секса![]()
![]()
![]()
![]()
Ако момака си изпразва тубичката в тебе цицките ти стават по големи щото се палнят с сладко кисел сосПървоначално написано от fucklowe3
извод: ако искате големи цици поглащаите солидно количество сперма това е рецептата на Астериксм![]()
ОМГ хора вие добре ли сте?
Как ще правите секс сега когато се разбра че гърдите ще ви останат малки просто нямам идея ужас просто и аз няма да правя секс може да вземе ми спадне оная работа
Да,инжектират ти ударна доза тестостерон и ставаш като Чубака,но с цициПървоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
Демек женско Ууки(расата на Чубака)Първоначално написано от BlueFace
![]()
Демек женско Ууки(расата на Чубака)Първоначално написано от BlueFace
![]()
а аз пък знам ,че повреме на секс, ако момчето ти мачка гъдите (редовно) има шанс да се увелечат малко ... =)
Мдаа, вярно е... А пък спермата е полезна за кожата на лицето... Абе к'ви са тия простотии?!Ходи да играеш с кукли и да си учиш уроците. Имаш цял живот да мислиш за гърди и секс..
![]()
Спират да растат и вместо тях задника ти започва да става все по-голям....
Да обичаш значи да страдаш!