- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- напълняване
Здравейте ! Реших да пиша , защото имам проблем с килограмите :С
Аз съм на 13 / сл 2 месеца правя 14/ 165см съм и съм 44 кг
иска ми се много да напълнея защото вече излизам насам - натам и виждам момичета на моите години с хубави тела
преди не обръщах толкова много внимание на това нещо но сега вече започвам много да се притеснявам и с всеки изминал момент започвам да се дразня на тялото си
ям нормално не пропускам закуска вечеря или най-малко обяд
малко ме е срам да ходя на фитнес защото там си има момичета и момчета с яки тела.. а аз да цъфна с моите 44 кг ;xx
ако имате идеи моля споделетее ! ;ss
/п.с. препоръчаха ми бирена мая ,, б12 500мгли ,, или пък Junior 2 /
Не се комплексирай за глупости. Много момичета мечтаят да са на твоите килограми. Стига да си здрава и да не се чувстваш слаба (в смисъл немощна и с прекалено неразвити мускули), не се притеснявай. Прави упражнения у вас, движи се, спортувай нещо. И яж здравословно.
мда имам много здрама имунна система сиг на 10 год боледувам веднъж
пък и съм мн подвижна
постоанно съм в движение ...
Без притеснения за глупости- по-хубаво е да си по-слаб от колкото трябва.. отколкото по-дебел.Радвай се на мегаметаболизма си
радвай се на живота;спортувай;храни се здравословно и не се опитвай да напълняваш(да натрупваш сланинки) защото някой ден ще ти се стори че си си ги набавила в повечко.
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
така е обаче поне с една идейка по дебеличка да съм
:S
бирена мая
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аз искам да съм с две идейки по-дебеличка, но увииАз съм на 17 и съм слаба за ръста си
И бирена мая съм пила, и съм яла постоянно - нищо не помага
Бърз метаболизъм имаме
Иначе той с годините става все по-бавен и по-бавен и след време ще дебелеем яко
, а ако искаш да предотвратиш тва, трябва да ядеш, колкото ти се яде и да спортуваш
Аз сигурно също ще почвам със спорта
("почнала" съм го от половин година, ама.. ;д;д)
еlsy![]()
Всъщност може и да има проблем. В тази възраст килограмите и най-вече липсата им могат да имат огромно влияние върху цялостния растеж. Прекалено слаби момичета имат проблеми с менструацията, физическото развитие и самочувствието. Ако действително чувстваш, че си прекалено слаба сподели това с родителите си и посетете диетолог, който да ти изготви диета и режим за покачване на мускулна маса. Подчертавам мускули (не културистки естествено), а не сланинки, които биха се появили от безразборно хранене. Така с малко повече усилия ще започнеш здравословно да градиш тялото, което желаеш. Успех!
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Такова нещо пък не бях чувала. Да се оплакваш, че си слаба...Лелее, ще ми се и аз да можех да се оплача от подобно нещо. xD
...
комплексираш се за глупости - бъди благодарна че не си дебела![]()
![]()
![]()
![]()
Затова си с такива килограми.Първоначално написано от missyponichkowa
В което не виждам нищо лошо. А скоро ще шравиш 14. Какво да кажа, като имам съученичка (на 18 ) и е на твоите килограми...
Тъжно, но факт ...
I'm inlove with a criminal...
И аз съм така на 15 - 174 см 53 килограма. Всички ми викат брато ше се счупиш и някви такива. Ям супер мн но слид около 3-4 часа отивам да се изсера (с извинение)![]()
![]()
ем имам чувството че ако бях дебела по лесно щях да отслабна отколко ...Първоначално написано от kaspichanec
сега да напълнявам :С
Леле...аз точно обратното аз...Аз съм на 12 години,а напълнях много,дори и да не ям много...не знам защо напълнях.Ако някой знае дали е нормално,моля да пише коментарПървоначално написано от missyponichkowa
![]()
'Айде, много биха ти завидяли, че си 44 кг. Във фитнеса няма срам. И ако въпреки всичко те е срам, няма лошо от това, да потичаш в близкия парк, или да се запишеш на плуване...даже плуването е по-добрият вариант. Яж често, но помалко![]()
Не мога да разбера момичетата които искат да надебеляват.И защо сикаш??Такъв ти е гена, такава си си.Какво от това , че си клечава.Някои момчета обичат дори и клечави момичета.Не може да няма кльощави и дебели и всички да са нормални.
Заседнал начин на живот ли водиш ?Първоначално написано от cherry97
Ако се движиш и не ядеш много не е нормално внезапното напълняване.Колко тежиш и колко си висока ? При внезапно качване или сваляне на тегло без видима и логична причина би могло да бъде регистриран проблем(болест).Не се притеснявай - но ако не водиш застоял начин на живот се консултирай с личния.
Успех
Иначе за авторката... казваш че напълняването е трудно;а отслабването - по-лесно.Ами някой друг би ти казал обратното... Стига си се притеснявала за глупости.Спортувай си и се радвай на живота.Някои даже биха завиждали на такива като теб които не могат да напълнеят.
![]()
![]()
Audrey Hepburn