- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче за косми и момчешки детайли :)
:P Да ви питам на голко години на момичето започват да се появяват косъмчето по путету и веднага ли трябва да се премахват с бръсначка?
И другия ми въпрос е момчетата на колко години им се появява спермата![]()
![]()
![]()
.. а сега по темата ами като навлезат в пубертета на момичетата сигурно а за момчетата 10 години май
За момчетата е различно при всеки
10години - ГЛУПОСТИ.
Може на 12, може и на 14, примерно, не се знае.![]()
ъ, защо да се премахват веднага с бръсначка![]()
да си лапе на 11-12 години и да се бръснеш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Винаги,като вляза в този раздел,се развеселявам![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Първоначално написано от BlueFace
Няма да отричам ..същото е и при мен .. тя може на 10 да влезне в пубертета.. и гледаш още връзките неможе да си върже грабнала бръснача
![]()
![]()
![]()
![]()
аа по темата ... мисля,че при момичетата около 11..12 ама според мен не тряя си ги махат веднага, макар че е гадничко да си хойш с храстчето
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ххх аз не излизам от тоя раздел ..![]()
![]()
има мноъъ шоуу винаги ми се оправя настроението
![]()
![]()
![]()
Хаха, а си мислех, че познавам достатъчно хамави хора![]()
![]()
Ем ако незнаеш да те подсетя, че момичетата се развиват по-бързо. И от 13 годишни започват да се поддържат навсякъде. А при момчетата 13 годинки е още детско изживяване Ю Ги О![]()
И на всяко момче различно. Някои се развиват по-бавно - други по-бързо.. ГЕН!![]()
Аз съм на 13 момиче съм и се бръсна от 1 година и половина![]()
Първоначално написано от tainstvenomomi4e
Недей бе момиче ходи на кола .. има епилатори . кола маски .. кремове депилатоари . кво ли не .. само не бръснача там е деликатна зонасега нямаш проблем ама след време
.. ще съжаляваш
![]()
![]()
+++++Първоначално написано от KumchoValcho
Първоначално написано от Team
Подкрепям ии аззз !!![]()
![]()
Рано ти е да махаш квито и да е косми ако си на 12 ! Връзките не мое съ върже па п§§§§§а ша си бръсне!Смешно е! И кой ти каза че ТРЯБВА и че трябва точно с бръсначка!? Сигурно не те е харесвал много![]()
А спермата идва на 12-13 поне аз и един-двама приятели сме така.
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
ами при всеки е различно аз бях видял едно момиче на 11 с такива космаци,а при момчетата г/д 12 аз бях на 12 и половина когато вече имах
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от Slynchiicee
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
![]()
На 12 съм и все още не съм си манханала мъхчето.
Благодаря за всички отговори, в това число и шегаджийските![]()