.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Заслужава ли сии..??

Здравейте сега съм 8 клас и ще кандидатствам по документи в ПГИИ ПРофесионална Гимназия по изобразително изкуство николай райнов в София дали някой знае нещо за това училище дали си струва да ходя там ???

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом си се ориентирал/а към изкуствата - защо пък да не си струва..В НИКАКЪВ случай не трябва да се влияеш от мненията на другите - ти самия/самата решаваш къде да кандидатстваш..

Но за училището съм чувала добри мнения..Една приятелка учи там - досега не се е оплаквала от училището..Но лично мнение не мога да ти дам
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

ми зависи с какво искаш да се занимаваш... ако искаш изобразително изкуство или там каквото предлага това училище и теб те влече.. нз защо се интересуваш от мнението на другите...

Супер фен Аватара на diksi
    Евала, че ти стиска да рискуваш. Аз също рисувам, но ще се забия с математика

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Цитирай Първоначално написано от modesty69
    ми зависи с какво искаш да се занимаваш... ако искаш изобразително изкуство или там каквото предлага това училище и теб те влече.. нз защо се интересуваш от мнението на другите...

Цитирай Първоначално написано от diksi
    + 1 .. Дано изкарам изпита по математикаа (bow)
    Неприлично Щастлива .. : )

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от sasheto0o
    Цитирай Първоначално написано от diksi
    + 1 .. Дано изкарам изпита по математикаа (bow)

Аз пък не мога да рисувам, но пак ще се забия с математика
    Lexynnka

Град
    в облаците ^^
    ако сега запишеш рисуване или нещо подобно ОК обаче трябва да се позамислиш за бъдещето малко, в смисъл художник ли искаш да ставаш или ?? сегашния ти избор ще повлияе много на бъдещата ти кариера (важното е и ти да я харесваш, и да имаш някакви доходи все пак)....
    иначе аз съм твърдо 'ЗА' хората на изкуството, и ако това ти е мечта или нещо такова те подкрепям

Супер фен Аватара на diksi
    Действай!! Запиши се за рисуване. Сбъдни мечтата си, за да не съжаляваш после.. Като завършиш такава паралелка нищо не ти пречи да запишеш нещо друго нали..

ПС. Странно, че точно аз го казвам ама...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си