.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Може ли да работя след като съм на 15 ???

Аз съм на 15 и искам лятото да работя в едно заведение, обаче незнам дали ми е позволено? В смисъл дали държавата ми позволява (законно ли е)...
    Леля ми работи в едно заведение. Обмислям лятото да работя при нея (на половин работен ден). Говорих с наще и те казаха, че може, но първо трябва да говорят с шефа на леля ми .. и така дълги и широки! Обаче аз незнам дали въобще дали ми е позволено.
    Искам да разбера законно ли е??

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Има толкова такива теми, поразрови се. Иначе то не е престъпление, но първо никой няма да те наеме - само на 15 си. Второ трябва разрешение от родител. В заведение доста трудно да работиш на тая възраст.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Има толкова такива теми, поразрови се. Иначе то не е престъпление, но първо никой няма да те наеме - само на 15 си. Второ трябва разрешение от родител. В заведение доста трудно да работиш на тая възраст.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си