- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най- готиния SMS
От днес :
'Za teb si mislq i iskam da te vidq,iskam da opitam otnovo tvoite ystni,da vidq pak 4arovnata ti ysmivka,prekrasnite ti o4i,obicham te baby , neveroqtnata mi tq! :* Obi4am teeeee!!!!!!!!!!! Neveroqtna! {sun} '
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Току що погледнах в запаметени съобщения - 7 са, а изтрих супер много, но са дълги и ме мързи да ги преписвам и превеждам.Но важното е, че са съобщения, който всеки би искал да чуе/прочете поне 1 път в живота си . .![]()
"Прибирай се веднага, иначе не знам какво ще ти се случи!" - изпратено от бащата и получено в 04:29.
Други забележителни съобщения нямам.![]()
You are broken, I can fix you...
Първоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
''обичам те глупаче'' и другите са по лични![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
ауу любимите миПървоначално написано от Sladurchoo
![]()
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
" Hey y0u ! Yes y0u .. the cute one .. h0Lding this ph0ne!!Are y0u asleep?Just wanted t0 say g00d night anD I l0ve y0uu ; ** ( hug )) "![]()
![]()
![]()
"вече няма да можем да говорим, sry.. btw исках да ти кажа- имаш много вкусен език ;д. обичам те"![]()
![]()
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
" V 4as sum.Ve4e nz..6te poludeq,iskam si te,da te pregurna,da te celuna..mn mi lipsva6,naistina :* mnogo..."
![]()
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.