.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Задължително ли е с ПейПал.. смис, ако нямаш такъв акаунт работата няма ли да стане
    Ами ако ми дадеш някаква друга идея как да ти дам парите, които ще си изкараш
    Не мисля, че е удачно да обикалям цяла България, за да давам пари на всички хора, които работят за мен

Мега фен Аватара на ameli
    пооо.. пощата, знам ли предполагам си в София..

и още 1 въпрос - за къде са тея статии
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

пооо.. пощата, знам ли предполагам си в София..

и още 1 въпрос - за къде са тея статии
    Не съм в София Сигурно съм останал един от малкото
    Ами по пощата наистина става, ако човекът си поеме разходите т.е да му ги приспадна от сумата, която трябва да получи...

За мен това не е проблем, но наистина ми се вижда безсмислено, след като през Пейпал става за секунди транзакцията...

а на другото няма ли да отговориш
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

а на другото няма ли да отговориш
    "За къде са тези статии ли"
    Ами не мисля, че е важно точно сега да говорим за тези неща. Има още много неща да говоря с хората, с които евентуално ще работя. Това, което осещам от повечето е просто любопитство без реален интерес към предложението. Така че смятам, че всичко, което е трябвало да кажа съм го казал!

Ти реален интерес имаш ли???

по принцип .. г/д съм заинтересувана.. но пайпал ме отказа донякъде, а сега с това последното и ти.. абе май няма да си намериш 'сериозни' кандидати скоро

И аз така мисля, честно казано...
    Тук си мислех, че хората, които знаят английски ще се избият да участва, ама какво да се прави...
    Мен ми е все тая дали ще е някой на 16 години или на 25, не страдам от подобни предрасъдъци. Но българинът е подозрителен и това е...аз и да искам нищо не мога да направя по въпроса.

Само да напомня, че утре, ако още няма никой сериозен, темата ще се локне. Няма смисъл просто...

И все пак съм сигурен, че ако един сериозен човек се намери и се разбере, че "няма шега, няма измама" важи с пълна сила в моя случай, тогава много повече желаещи ще има.

А това, че не съм ти отговорил за какво са ми статиите, не виждам с какво трябва да те притеснява. Отговорът е "Защото съм решил.." Ти твоят работодател нима ще го питаш защо те кара да правиш това или онова.. Дава ти пари човекът и ти казва какво да работиш..Същото е и тук..Но какво ли съм ти и заобяснявал- то като нямаш Пейпал няма смисъл просто...

Ясна е работата.
    Амк можеш да локнеш темата- то се е видяло, че никой не иска. Явно ще се търси другаде..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rado0201
    Ясна е работата.
    Амк можеш да локнеш темата- то се е видяло, че никой не иска. Явно ще се търси другаде..
    ок

не си мисли, че е до неискане...има хора като мен на които им се занимава, но нямат физическото време

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си