Амк93 няма смисъл да ти говоря за разни суми, тъй като така или иначе едва ли ще повярваш. Мога да ти кажа само, че с два часа "работа" на ден можеш да си докарваш повече пари на месец, отколкото някои хора, които извършват тежка и физическа работа по цял ден. Това колко пари ще изкараш зависи главно от теб?! От поста ти виждам, че имаш високо мнение за английския си, така че явно можеш да изкараш доста /ако наистина е така/.
Коментара на ЛОСТ дори не мисля, че заслужава някакъв коментар. Кой луд ще дава пари на хора, за да му пишат домашните? И кой учител дава за домашни на учениците да пишат статии??? Както и да е..може би просто е било шега, която не съм разбрал!
И относно съмненията на Блейдър-а /както и на амк93/ мога само да кажа, че са безпочвени. Това да се съмняваш е нормално, но това да си убеден, че те лъжат е типична черта на българина. По принцип плащането се извършва до няколко часа след като се изпрати статията/статиите. Това, можете да бъдете сигурни, го предлагат много ама много малко хора!! Влезте, в който искате фрийлансър сайт, за да видите, че повечето хора дават заплащане веднъж седмично. Така ти може да си написал 100 статии през седмицата и да изгориш. А аз ако исках да лъжа, бих направил същия "трик". Както и да е..каквото и да приказвам, който не вярва, няма да повярва!!!
А и освен това много ме изненадва сигурността на всички, че могат да правят нещо такова. Никого не искам да обидя, но наистина се искат умения...т.е желанието на някого не значи, че той може да бъде избран.
И само да допълня относно плащането, че става САМО И ЕДИНСТВЕНО чрез ПейПал /поне при мен/. Така че ако нямате ПейПал акаунт, наистина бих Ви подкрепил, че четейки тази тема си губите времето!