.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Никви промоции не пускат, просто на btv Cinema, някой път има хубави филми за тва ми тряа.Аз сега имам същите като на кабелната, с няколко нови, + малко по-добро качество...Даже на The Voice ми разтяга картината, вижда се само Voice и е размазано на моменти, е тва е цифрова

Супер фен
    Хубави, хубави ... колко да са хубави интернет нали имаш ? акаунт в замунда нали имаш ? еее ... къв е проблема аз до сега от рекламираните филми за Cinema-та съм се зарибявал само по 1 ... тоя дето ся ще го дават ... Кунг Пу и то щото преди години съм гледал тая част от филма ... боя с кравата. Смъкнах си го от замундата и разбрах че филма не си заслужава ... единствената сцена която става е точно тая с кравата. Другото едва го изтраях ... хубавите филми по BTV Cinema вече са ги давали по BTV другите ... са зле повечето поне според мен

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Кабелната им яко SUXXX Всеки месец кодирват някой хубав канал и ти изписва "каналът може да намерите в ЦИФРОВИЯ пакет на кейбълтел/евроком". Съвсем пресен пример е ММ. Нали края на април я спряха и веднага цапнаха надпис, че новаспорт има в цифровия. Например нямам TheVoice, BTTV Cinema, нямам дискавъритата освен дискавъри ченъл, нямам нешънъл джиографик уайлд абе пълни Спрън-джи са.
    А интернет доставчика ми като ми спря иптв щях да го разстрелям, ако бяха паднали скоростите не ги виждам.

Препоръчвам ви, ако имате пари в излишък, платете неустойките. Иначе ще си теглите сякаш от мобилния телефон, ако изобщо не ви спрат и останалите сайтове. Смисъл от фейсбук група май няма. Просто им покажете, че не могат така да се гаврят с вас. Аз бих вдигнал скандал. Нищо няма да оправи, ама поне ще ти олекне

Аз пък на кабелната имам сички дето изброи, без Cinema
    Много ме дразнат като ми спре нета, рескам модема 10 пъти, и накрая и се обаждам и неква там ми вика реснете си модема, и той нета взе, че изведнъж дойде...е*аси копелетата

Супер фен
    Reaper93 Не би трябвало да имаш и Нова Спорт на кабелната ...

slavito007 Проверявал ли си дали не са им сменили честотите на избрпените от теб канали ? без Cinema-та и Нова Спорт ... а какъв е проблема да си пуснеш цифрова след като тя ти е безплатна ? Нито инсталационна плащаш, нито тунера, и сигурно месечнната такса ти се запазва ... зависи какви са условията в твоя град ... и свиквайте с това че няма да има програми на кабелната ... нали края на 2012г. всичко трябва да е цифрова

Мда явно съм бил на цифрова и съм се объркал..
    Иначе си имам TheVoice, там некво Дискавъри(може и друго да имам, не съм ги гледал), имам и NatGeo WILD и обикновенното(без WILD)

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Reaper93
    Иначе си имам TheVoice, там некво Дискавъри(може и друго да имам, не съм ги гледал), имам и NatGeo WILD и обикновенното(без WILD)
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    DarkAngelOfHope, не знам в кой град си, но кейбълтелската цифрова е далеч от безплатна. В хола сме на цифрова, обаче в моята стая си е кабелна. За да ти пуснат цифрова задължително условие е да имаш кабелна и за цифровата доплащаш "само" 5 лева на месец. Тоест ти излиза 23 лв. А и ползвам тунер на компа, не тв. Като го пусна да си сканира си намира всичко. Такива канали не съм имал никога и със сигурност няма и да имам.
    И въпросът не е в цифровизацията, аз ще се оправя с нея. Въпросът е, че режат възможно най-много канали от кабелната, за да изнудват зрителите да си купят И цифров пакет. В който няколко десетки канали са "Очаквайте скоро" или са кодирани, или са платени, или са на измислен език.

Супер фен
    Имах предивид ако си само на кабелна ... незнаех че вече имате една цифрова у вас и цената май става 24 лв с два приемника ... 19+5 ... ако и при вас е така ...

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Ко са хилиш уе
    Нали на един телевизор, мога и кабелна и цифрова и си ги сменям от време на време..Все пак The Voice е размазан и кат ми се слуша, пускам кабелната и забравям някои път, и си глеам на нея

Супер фен
    аз са ходих в кейбълтел и питах като си плащах интернета и кабелната и цифровата и ми казаха че са оправили проблема с прекъсването(И това наистина е вярно)

Аз пък отидох и се справих с прекъсването с отказване от тях

Само да ви кажа, че днес като си пуснах от булсатком и качеството на телевизията е коренно различно, на булсат цифровата е по-добра от цифровата на евроком. Бях притеснена дали ще има проблеми при дъжд с чинията , но днес валя и не ми прекъсна телевизията изобщо.

Интернета си пуснах от мегалан и там съм приятно изненадана от скоростта. нямам проблеми с отварянето на никакви сайтове, дори и торентите международно летят. явно то евроком са ги ограничавали по някакъв начин.

сега (за сега) поне знам за какво си давам парите.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    мн бързо си свърши работите

Супер фен
    а моляви сметнете ми колко ще ми струва 4 телевизона на булсатком,на мегалан 4 телевизора кабелна и интернет

Цитирай Първоначално написано от RadioMan
    мн бързо си свърши работите
    точно за 2 дена става работата

1 дена да заявиш че се отказваш писмено и им даваш модемчето да си заврат някъде (искали един месец неустойка) ще им я платя в някой друг живот.
    заявяваш в мегалан и файбърлан , че искаш да се включиш и печели този който каже , че те включва същия ден. след това заявяваш включване за булсат и те идват на другия ден за монтаж и готово, откачаш тъпия кабел на евроком.

2 дена разправия и надявам се по-малко ядове.

Голям фен Аватара на RadioMan
    Град
    Добрич
    напраех те ли феисбуук група вече

не знам как се прави такава група но бих се присъединила ако има

Яко че само вие сте баннати

А аз не.
    You can feel the bones shatter beneath our feet.
    The blood of lust staining our teeth.
    We feed on pain , disorder , delusion.
    The filth of the modern plague.
    And in this reign of Godlessness, the heathens will say...

и аз вече не съм , защото не съм клиентка на евроком-кейбълтел

О боже, излизам от банята и гледам нямам нет, ресвам модема, след 5 мин. идва(шитавия нет), и от 16Mbps съм на 6...
    Стискайте палци, да нямам договор, че си е е*ало майката тва cabeltel

П.П.Ам и да кажа за цифровата От 4-5 дни на BTV, Fox Life, FoxCrime, NTV, и др. пише: "Няма аудио и видео", после викайте що се оплакваме

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    О боже, излизам от банята и гледам нямам нет, ресвам модема, след 5 мин. идва(шитавия нет), и от 16Mbps съм на 6...

П.П.Ам и да кажа за цифровата От 4-5 дни на BTV, Fox Life, FoxCrime, NTV, и др. пише: "Няма аудио и видео", после викайте що се оплакваме
    Reaper93 нямаше как да се сдържиш да не сложиш изцепката на момчето за аналова-та телевизия
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy

Reaper93 нямаше как да се сдържиш да не сложиш изцепката на момчето за аналова-та телевизия
    Еми малко смях да става, ше го махна днеска(ама по-късно)

хахаха какво име са си избрали смешниците :

Цитат от форум
    "
    Съвкуплението между евроком и кейбълтел роди недоносчeто blizoo
    "

не разбирам какво значи ?! близалка , зоопарк

близ00 (WC) , или че краят им е близо ?

Цитирай Първоначално написано от kakakaka
    хахаха какво име са си избрали смешниците :

Цитат от форум
    "
    Съвкуплението между евроком и кейбълтел роди недоносчeто blizoo