- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гласуване за най-красивото момиче във форума !!
Фаворити са ми:
-anonimchetou
-tonie_
-ani942942
-HexGirl
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Благодаря на всички![]()
![]()
Е що трябва да е завист?Не може ли просто да не харесваш някой?Не можеш ли да приемеш,че някой просто не харесва твоят фаворит.О,не, ти веднага й лепваш етикета "злобна".Всеки си има лично мнение и вкус.Аз например не харесвам по-тъмните хора,затова гласувах за Коштрамба.Много е лъчезарна и естествена.Винаги усмихната, а и веждите й са прекрасниПървоначално написано от Diiddy
На Анито(с многото с многото цифри след името)смятам,че й са тънки веждите.Не ми харесват,никак...
Ванеса(Шизо) е прекрасна,а и е чудесна певица![]()
Дарккис вече казах, че и нея много я харесвам.
Briseis също е много хубава и естествена.
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Аз пък гласувам за всичките![]()
Имам си фаворитка,определено и това е Шизо![]()
![]()
Не съм виждала никое друго момиче,което така да ме грабне!
Изборен туризъм! Да пращам ли рейсовете с гласоподаватели да гласуват за теб че срамота ? срамотаПървоначално написано от ani942942
![]()
Axaxx ne blagodarq !Първоначално написано от FightMySelf
![]()
Ако размислиш казвай само чакат разрешениеПървоначално написано от ani942942
![]()
Нова година с мен в Дубай![]()
Не познавам никоя от тях, но Кощрамба изглежда най-добре и най-красива. Част от другите изглеждат много изкуствено. Някакви омазани, нацупени, нагримосани, надути ... а бе много зле.![]()
Не го приемайте лично.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
ELiTyYy много ясно![]()
be free..
anonimchetou![]()
Pandelka , но не знам дали влиза често във форума ,тя е доста красива.Първоначално написано от Infinity
![]()
Иначе гласувам за Goddess i Koshtramba.![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Всеки си има лични разбирания за красиво ама да се слагат 5 момичета и това да е целия избор от форума си е направо трагедия ..
*нищо лично ..
То в анкетата можеш да сложиш най - много 10 отговора.Първоначално написано от ReachlessGirl
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
А на тази Ели не знам какво толкова й харесвате. Вероятно я познавате, та затова.
http://prikachi.com/images.php?files/1569287F.jpg![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
BillyTalent е в анкетата, а няма снимка в темата, а shizo има снимка в темата но не е в анкетата![]()
ЖЕНИ...
моя снимка тук не е качвана,тей че нз как прецени "кво тряа ми харесват" ...Първоначално написано от gia_sena_mono
на пуснатата снимка от теб - не съм аз...
... мсмс :PПървоначално написано от pepsinka
?? tova s1m azПървоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Поли е най красивата бее![]()
иначе и анонимчето ми харесва
http://www.teenproblem.net/teenid/MishaBabyy
SheIsAgressive![]()
A sseга bbeз tteb гlledaй kakk tancywaм...bbeз tteb kakk sse zabbawляwaм (music)
BillyTalent също .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.