- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гласуване за най-красивото момиче във форума !!
Аз гласувах за Goddess, тя ми е и фаворитка, също много хубава е Elityyy
Първоначално написано от dunce
![]()
![]()
![]()
![]()
"ама толкова пък възхвали на едно място няма" - е те т`ва на какво ви прилича ако не на завист!? както и да е да не спамим темата!
Много труден избор, колебаех се между anonimchetou и ani942942 и накрая реших да ударя едно рамо на ani942942.
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
anonimchetou
Goddess
POLLINA
ani942942
Чудех се за кой да гласувам между ani942942 и anonimchetou, но гласувах за Ани. Поздравления за добрия избор на красавици в анкетата.
"ама толкова пък възхвали на едно място няма" - те т`ва ако не е завист, какво е не знам! айде да не спамим повече, да спрем с темата![]()
иначе гласувах за Тони![]()
Най-красива е Shizo! Но я няма в анкетата!![]()
Иначе гласувах за Goddess - също красива![]()
нарича се лично мнение.Първоначално написано от Diiddy
цялата тая работа 3 потребителки да хвалят 4-та ми е много измислена, отдавна разбрах, че не само на мен.
жалко е, когато някоя девойка се почувства обидена, само защото 2 лястовици не я сметнали за хубава, но още по-жалкото е разни измислени персонажи да си изграждат самочувствие от фамилиарниченето на хора, които си нямат друга работа, освен да обсъждат с какъв цвят са се лакирали днес и каква диета да започнат утре.
![]()
надявам се да сме се разбрали,ама все пак - нито съм обидена,нито ми е дугнато самочувствиетои наистина искрено се надявам това да не е за мен.
+++Първоначално написано от mArMaLaDkA
А , бе оставете ги да се радват .Интересно ми е коя ще стане Miss TeenProblem.![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Да, освен това нещо много малко момчета сме гласували досега или на мен така ми се струва? А си и мисля, че мъжкият вот е по-важен от женския..
Първоначално написано от ELiTyYy
![]()
![]()
![]()
а моя снимка някой качвал ли е?понеже ме има в класацията![]()
![]()
ти не беше ли от клипа на Илиян, тупалка нещоПървоначално написано от ELiTyYy
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хях и мен ме има
но пък в форума има толкова много красиви момичета
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
да не говорим за красиви строителиПървоначално написано от HexGirl
![]()
Тема за момче няма ли да има![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
няма, тя се изчерпва само с мене и тва еПървоначално написано от billytalent
![]()
![]()
anonimchetou
POLLINA
ELiTyYy
ня ли как да гласувам и за трите?!![]()
Стигнах до ani942942 и дори не проверих другите![]()
в тая анкета има 50% момичета който не са красиви, и сте пропуснали някой хубавелки от този форум(бая)...![]()