- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче и към момчета и момичета.
Имам,но по скоро тя ми звъни...=O
Не ми трябваза кво като само ще се възползвам от него а аз не съм такъв човек
ехаа 6 години тио тряа си баааааахтии муу якатаааа пфффПървоначално написано от Callisto
не били поглеждали др момиче ти си им в съзнанието направо ме разбивате тука заклевам се
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Feel the vibeee .... ejnoy the sound ... jumpp and dance to that fuckin house music ...
Има такива момичета да![]()
BabyDesy![]()
помежду другото ти на колко си?Първоначално написано от Callisto
![]()
Дясната ръка винаги е до мен![]()
![]()
![]()
Да. Аз мъж ми само за секс го използвам.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
e kak...vie za kfo si mislite 4e teq na luvov most se redat po plo4kite ili te non stop sa vlubeni...v sledva6tiq klient
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntureload
В момента имам много сериозно гадже, но поради това, че съм ПОСТОЯННО в обкръжение на момчета (имам в предвид, че повечето ми приятели са момчета) .. на който и да се обадя, все ще са навити ...
Но никога не съм го практикувала, няма и да ..![]()
Марио
Не не ми трябва такъв. =][/b]
:* 0бичам tе Nicky.[!] (hug)
(h) Казаха Ми че Един Ден е 24 часа, че Един час е 60 Минути, Но Никои Не Ми Е Казал че 1 - на Минута Без Теб Е Цяла Вечност.! (h)
Предпочитам неангажиращ секс с някоя приятелка да си направим кефа.Когато е с момичето което обичаш е много по-сложно лично за мен..
Да, имам. Само ако му звънна е готов, но не се е случвало за сега. не бих правила секс без чувства
Първоначално написано от TheSunshine01
Не ... и не мисля да имам. Не изпитвам чак такава голяма нужда от секс, за да си държа резерва![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
+1Първоначално написано от Gerard
![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
ма разбира се ^)^
Жиголо![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...