- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпросче и към момчета и момичета.
Писах ти на ЛС за да не правиме тук спам...Първоначално написано от WeCouldBeTheSame
![]()
Не че с този пост не го направиПървоначално написано от juveteam
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Еми да знае,че може да не види...Първоначално написано от vaseto0o
![]()
... аз не .. но бившият ми постоянно се кефи .. че ей ся в 12 часа да са обадил .. и щял веднага да прай секс.. и аз постоянно му повтарям че не ми пука вече за него да прави каквото иска.. той пак ми се хвали .. смешниккк ..![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
А на някой случвало ли му се е тези отношения да прераснат от просто секс във сериозна връзка![]()
Да....![]()
Ха, сегашната ми връзка е такава. Но малко хора биха издържали на несигурността, първоначалното недоверие, караниците, че май всичко е още само секс и т.н. ... Изискват се много усилия да оцелее подобна връзка.Първоначално написано от swissroll
Първоначално написано от vaseto0o
бившият ми .. бяхме 2 месеца заедно .. при което той постоянно ме лъжеше.. ии .. момчето с което съм от година не ми е омръзнало и няма и да ми омръзне щото го обичам адски много ясно![]()
В момента нямам,но преди имаше едно момиче.Първоначално написано от Fany
![]()
Ми то има ли момче което би отказало секс? ;д
Иначе, не. Такива приятели не ми трябват :P
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Има да моя милост.На всички момичета които са ми предлагали(красиви са били споко) сам и отказвал по някакъв начин.Не са ми някакси интересни,не е ли то аз да се боря за кайсииката....Първоначално написано от Aniiiii
![]()
Ами зомбитата ако се броят - да. Всмисъл... не че им се обаждам, просто отивам до гроба, вадя ги и ги почвам. Понякога и те мен.
ако правех секс попринцип,100% щях да имам![]()
и сега имам предложения за такъв тип отношения,ама неща![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
не но бих искал да имам
Да, много са. Но аз го правя само с 1.
Не, имам си сериозен приятел.
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
щеше да е яко да си имам 1 такава мацка![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
имам си
две са даже
ама едната предпочитам повече от другата![]()
Kristiyana
Сега си имам приятел.Но си имам един съсед,с който от 7ми клас сме се разбрали-ако сме свободни и на зор и двамата![]()
Иначе секс без чувства не съм правила ще видим някой ден резултата :P
Нямам такива екстри.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Alors, il faut que tu le trouve.Първоначално написано от YouDontKnowMe
Тогава трябва да си намериш