.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Re: .......

Цитирай Първоначално написано от boriana_borislavova
    аз веднъж направих много гаден номер на моя приятел , докато ме лижеше взех една възглавница и му я сложих пред лицето и му викам - поне да не ти гледам лицето. тои малко се понаду ама нищо мина му а преди това имаше пак един случаи подобен , възбудих го много станах и му викам стига толкова няма да си цапам ръцете

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Хубави идейки давате тука

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Нещооооо не я разбирам тая тема .. Какви са тези сладки отмъщения?.. Не виждам нищо отмъстително в това да правиш любов пред огледало.. сметани, шоколади и разни такива..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Нещооооо не я разбирам тая тема .. Какви са тези сладки отмъщения?.. Не виждам нищо отмъстително в това да правиш любов пред огледало.. сметани, шоколади и разни такива..
    Идеята е да направиш гадно на момчето!
    Доколкото аз забелязах имаше само 3-4 коментара които отговаряха на темата, но както и да е!
    thegreenzombie- ma lil' sis
    Цитирай Първоначално написано от dinqta
    за растеж на ръста
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    заразени вируса.

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от paunovoperce
    Давай де!!
    Развихри се!!
    Сега е твоят момент.
    любимото ми е това-след огледалото де
    значиии момичето да е с превръзка на очите ,а момчето да е на леглото голо.Такааа ии примерно на пръстите си на всеки да има нещо сладко и момичето да ги облизва.На корема примерно шоколад.На ухото даже може нещо да се измисли.Абее така по всички части на тялото и накрая върху заветното место да има примерно сметана ,нещо от сорта и да го "изпапкаш"

аа и когато познае вкусът некъф бонус да има
    айде щепомисля още

т'ва е уникално.......
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Повече от фен
    Ох на моя какъв номер му скроих!Значи легнах в стаята и той като влезе, едво ме видя и почна да се разсъблича, да ме прегръща и целува.И така де, казах му, че съм бременна и той горкият пребледня То тва беше първи април и скоро се усети , ама сигурно получи сърдечен удар
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Цитирай Първоначално написано от SexyBitch
    Ох на моя какъв номер му скроих!Значи легнах в стаята и той като влезе, едво ме видя и почна да се разсъблича, да ме прегръща и целува.И така де, казах му, че съм бременна и той горкият пребледня То тва беше първи април и скоро се усети , ама сигурно получи сърдечен удар
    Голяма си гадина Момченцето ще получи инфаркт бе!! Обаче си му скроила хубава шегичка,в крайна сметка...
    There was a moment in my life when I really wanted to kill myself.And there was one other moment when I was close to that...But even in my most jaded times,I had some hope.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Личен опит:
    Започнахме да се натискаме. Попитах го дали иска нещо палаво. Закопчах го за рамката на леглото и... излязох от стаята. За жалост белезниците са от тези пухкавите ментета и си имат механизъм за откопчаване и всичко приключи с мен завързана за леглото и "изтезавана"
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си