- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Важна тема : Фен тема : Уолт Дисни
Кои са лубимите ви филми и анимций на Дисни ? Кой е първият ви изгледан филм на Дисни и т.н.Всичко за Дисни пишете тук
![]()
![]()
Първоначално написано от Transform
така е
аз гледам събота и неделя когато дават сутрин и вечер такива по-готини игрални филмчета
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
^ аз преди една-две седмици там гледах новия филм Старстрък(или нещо от тоя род).Бях болна и нямаше друго за гледане.Голяма тъпня беше![]()
Анимационните филми са много сладки.Аз пак по българското Дисни гледах Пинокио.Кадет Кели също гледах наскоро, и си мислех колко много е пораснала Хилари Дъф.
А пък Уич много си го обичам.По едно време имах голяма мания свързана със Уич,вече не чак толкова.
Хана Монтана обаче ми е адски противна.Може би защото я играе Майли Сайръс.Селена Гомез и сериала за магьосниците повече ми харесва.
П.П. Карибски пирати,Алиса в страната на чидесата към Дисни ли спадат?
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Мен пове4е ме кефят Lonely Toones и по-то4но Duck Dodgers ама скоро не съм гледала детски филми(откакто бях на 12)![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Мен пове4е ме кефят Lonely Toones и по-то4но Duck Dodgers ама скоро не съм гледала детски филми(откакто бях на 12)![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
сигурна съм,че феновете сме много,ама някой ги е срам да си признаяяят![]()
АЗДисни
![]()
аз обожавам Дисни... не мога да живея без тях...
общо взето харесвам всички сериалчета там...![]()
![]()
Диснито не съм го гледала от ехееееее...![]()
![]()
Иначе имам любими анимационни филмчета: Том и Джери, Мики Маус , Патока Доналд.....
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
активизъм/превенция; писане; музика
Не ме кефят. Всички герои са им еднакви: от смешния тъпичък (но добър) дебелак до красивия еднотипен принц. Но важното е, че на децата им харесва, все пак за тях са правени.
Първоначално написано от elito0o0o0
точно пък Tom & Jerry не е на Disney... шоуто е на Warner Bros, чиито предавания по принцип се излъчват по СN..
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
Том и Джери...Семейство Флинстоун хм...не мога да се сетя за още,но със сигурност има.Иначе от филмите на Дисни ,естествено Снежанка хихи.
напоследък не ги харесвам, понеже почнаха с техните монтани, музикални училища... супер смотаните филмчета... харесвам от типа на снежанка, спящата красавица, че даже предпочитам барби пред тея новите![]()
OLD DISNEY RULZZZ![]()
![]()
Том и Джери![]()
![]()
![]()
Като малка гледах всички анимационни филмчета и сериали![]()
понякога гледам за русалките![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Божеееееееееееее........ най-глупавият филмПървоначално написано от December
![]()
А разлигавеното лапе от филма приличаше на тоз Justin Beiber или както се пишеше....... едвам изгледах филма
+1Първоначално написано от psych0
![]()
I Love Justin Bieber