.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    тва ми се е случвало само преди или след бой, явно адреналина ме напомпва, мисля че и при теб е от адреналина

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от Lady_Black35
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    И на мен ми се случва, само че е доста по-слабо от това, което авторката казва...
    Мхм. И не ме тревожи.
    Дори ми харесва.

Ама наистина може да е от ниско кръвно. Обърни се към някой специалист.

Голям фен Аватара на Callisto
    Аз след много разгорещен секс треперя доста дълго време, вие ми се леко свят и като ходя имам чувството, че стъпвам върху облачета и всичко това не се дължи на това, че след секс винаги излизаме на терасата по бельо с гаджето на по цигарка.

Цитирай Първоначално написано от banan4ireloaded
    тва ми се е случвало само преди или след бой, явно адреналина ме напомпва, мисля че и при теб е от адреналина
    И аз винаги треперя след бой

След като мъж свърши, телесната му температура рязко пада. Малко треперене е нормално и естествено. Но ако продължава толкова много ие толкова зле може би трябва да отидеш на лекар.

Град
    София
    от адски много неща може да е.. адренали превазбуда и т.н така че по време на секс по-кротко и по-спокойно
    Exorcism !

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от MochaOnMyLips
    След като мъж свърши, телесната му температура рязко пада. Малко треперене е нормално и естествено. Но ако продължава толкова много ие толкова зле може би трябва да отидеш на лекар.

Благодаря, но аз говоря за жените ...

Благодаря на всички за мненията... поне вече се ориентирам от какво е !
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от skuck
    На мен пък се е случвало да ми заглъхант ушите...
    и на мен

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Аз след много разгорещен секс треперя доста дълго време, вие ми се леко свят и като ходя имам чувството, че стъпвам върху облачета и всичко това не се дължи на това, че след секс винаги излизаме на терасата по бельо с гаджето на по цигарка.

хаха и ние

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от banan4ireloaded
    И при мен е така,след бой около половин час след това ми треперат рацете и краката ,така че трябва да е от адреналина

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    На мен ми се случва само като правим секс прави. Тогава оргазма е много силен при мен и после не мога да се държа на краката си. Даже се е случвало да се свлека на земята и всичко да ми се върти и да усещам иглички по ръцете и стъпалата. Но както казах това е само когато сме прави. Иначе подобни симптоми нямам. След като не се случва често може би трябва да почнеш да следиш при какви случаи се получава и най-вероятно ще успееш да контролираш състоянието след като знаеш кога ще се случи. Ако зачести е добре да се видиш с лекар но ако е само 2-3-4 пъти в годината едва ли е нещо сериозно. Най-вероятно ти пада кръвното както вече казаха. И на мен ми се случва.

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Много често ми се случва не се спичай
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Адреналин.
    Това да ти е проблема..
    При мен обикновено се получава след интензивен оргазъм..даже се кефя като видя, че треперя...че едвам си държа цигарата и на приятелят ми му прави впечатление...нищо лошо няма
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Цитирай Първоначално написано от ozzy
    от адски много неща може да е.. адренали превазбуда и т.н така че по време на секс по-кротко и по-спокойно

Да, просто я карай по - спокойно и не се притеснявай чак толкова
    I wanna make you scream my name. It is a game, we both know. (music)

Джандарче, имаш проблеми на нервна почва :>

Re: Треперене след секс

Цитирай Първоначално написано от F4ence
    Случва ми се много често ... днес беше вече прекалено гадно ...
    Треперят ми ръцете , краката ... тялото. Нямам сила да стана , да вдигна чаша или каквото и да е друго ... Лягам си и продължавам да треперя ... и това в продължение на половин час и повече след това .

При някой да се е получавало това моля да каже ! И ако има идея защо се получава да ми обесни ... че е доста шашкащо !
    Мерси предварително !
    смениси дилара

Нормало, виждал съм доста чосто на момичета да им треперят джуки, чене, очи, крака някои гърчове даже получават ти за едното треперене

И на мен ми се случва много ми е странно,обаче е някак готино.Случи ми се такова треперене при първия ми път и тогавашния ми приятел се стресна,пък аз незнаех какво да му обясня от какво е
    И сега ми се случва със сегашние е почти всеки път,той се кефи много,мен ми е малко странно обаче не е лошо усещане като втрисане когато ми е студено например нещо такова е.Аз си мисля че е от възбуда,но но незнам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си