.

Виж резултатите на анкетата: Значи ли нещо за теб човекът с който прави за първи път секс?

Гласували
43. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

32 74,42%
  • Не

11 25,58%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Принц на бял кон или човекът който отваря кутията на Пандора

Може би заглавието ви е заинтригувала а може би просто сте видяли нова тема. Няма значение. Ето я и моята тема:

Принц на бял кон или човекът който отваря кутията на Пандора

Слушала съм много момичета да казват, че са привързани към първият си, но и съм чувала историята "...направих го просто така все някой трябваше да ме отвори". Значи ли за вас нещо човекът с който направихте за първи път секс или не. Е мили ми момичета нека чуя вашето мнение по въпроса и как вие се чувствате. Естествено искам да чуя и мъжки мнения!

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    В момента въпросният човек не означава много за мен, тъй като отдавна не подържам връзка с него. Но тогава когато бяхме заедно той беше човекът с когото исках да бъда, този в когото бях безумно и наивно влюбена. Определено беше принцът на белият кон... Но в момента той няма никакво значение, защото си имам нов принц, който е много по-добър от предишният

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Момчето с което го направих за първи път беше доста сериозен и ми показа че мога да му имам доверие ... даже после ходихме 4 години.... и все пак си означава много за мен...
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Цитирай Първоначално написано от miminko
    ...че ако не подариш девствеността си на човек,когото обичаш,на кого тогава?!
    Точно за това говоря и аз, понеже все още съм с този мъж мога да кажа, че не си го представям някой друг да го беше направил. И да добавя от приятелки съм чувала един вид първия е първия всеки път когато го видиш усещаш същата тръпка при случай че не сте заедно де...

Нашата история с него беше много дълга и много странна събирахме се разделяхме се.А когато го направихме той наистина си беше принца на белия кон.И наистина вече сме си останали приятели обче като го видя нещо ми трепери под лъжичката
    абе означава си нещо няма как :P

Дори да стана на 25 няма да го направя "само за да ме отвори някой" .
    Естествено,че значи нещо..беше ми първият мъж И не бих искала да го загубя дори като приятел (какъвто се явява в момента)

Не за друго мила просто ги има и такива. Анкетата го доказва бих искала да чуя и такова мнение.

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Той още си е моят принц на бял кон избухващ бързо,ако се нацупя

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV
    Той още си е моят принц на бял кон избухващ бързо,ако се нацупя

Да и винаги ще значи нещо за мен, макар да не сме заедно.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    В момента въпросният човек не означава много за мен, тъй като отдавна не подържам връзка с него...
    ...
    Но в момента той няма никакво значение, защото си имам нов принц, който е много по-добър от предишният
    И при мен така.

Определено беше принцът и най-хубавото е, че след толкова време все още е
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Не, не беше никакъв принци на бял кон, беше ми първото сериозно гадже, но не съм била влюбена в него...по-скоро изпитвах физическо влечение към него

ПП Няма принцове на бели коне...има само несъвършени хора, в които понякога се влюбваме!

ПП2 Кутията на Пандора...?! Авторът изобщо знае ли значението на този фразелогизъм...?
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Всичко съм го написала с значение това, че не ти харесва е само и единствено твой проблем. Замисли се и ще намериш умисъла ми.

Така и нито един мъж не се престраши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си