- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Външно оценяване 8 клас английски език
Няма да ви остави на изпит,освен ако имате само двойки и тройки през цялата година..Тези оценки се пишат като текущи и не влияят кой знае колко върху годишния успех,ако имате само хубави оценки
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Емм не оценките са ни добри 4,5,6 е има някой изключевие с 2 и3 ма като цяло са добри оценките на класа мерси много
ауе вие сте мн тъпи до 25 юни е крайния срок за оформяне , а резултатите излизат на 28 учителите нарочно така ви говорят
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Амм да ти си прав как не съм се сетил мерси много.
А сигурен ли си че на 28 излизат резултатите защото гозпожата ни преподава само на нас от 8-те класове и за 2 дена според мен би могла да провери 30 работи утре ще я питам кога излизат резултатите ако е на 28 наистина няма да се пишат даже и като текущи![]()
Ооо нямам представа
http://www.mon.bg/top_menu/general/a...ges/index.htmlПървоначално написано от GaletyAlice
от тук![]()
В живота винаги
става така,
че обичаш този,
който бяга от теб,
а бягаш от този,
който те обича...
Ок а последно оставят ли те на поправителен ако не го изкараш изпита?
не, и да изкараш 2 ти я пишат като текуща оценка а мисля, че 3 много лесно се изкарва, тъй че..
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Мхм.. И нашата госпожа ни плаши така,ама аз не се стряскам много.Като текуща си е.. + това имам само 6-ци и 5-ци през годината и мисля,че няма да изкарам 2.Малко се стряскам от това,че може да го направят няк'ъв по-труден от миналата година,но.. ще видим.![]()
Благодаря
А за колко време се проверяват работите?
НЕ..Оценките се пишат като текущи - така,че няма място за притеснения..А и ги дават доста лесни,та не ми се вярва да не изкараш една 3 поне..Първоначално написано от bojestven1995
Иначе УСПЕХ..Дано се справите всички..Стискам ви палци
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Току-що го реших.Първоначално написано от vercheto
![]()
прекалено много се впрягате![]()
на мен не ми пука
втория срок имам само две петици и всичко друго 6
квото ще да ства![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
Мхмм тва е за устния ние само писмен ще правим
говориш м/у 2 и 4 минути на дадената тема, едва ли ще ти задават въпроси. Просто застава учителя пред теб и те слуша и се е втренчил в теб. Затова не го гледай в учите, защото ще си загубиш мисълта и ще зацепиш.Първоначално написано от GaletyAlice
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Аз съм от 1. АЕГ и нас много ни плашат с тоя изпит. Ако може някой, който го е държал миналата година да каже некви отзиви, как се е справил/а/, с кви помагала се е подотвял и т. н.
Утре ми е писменния и се притеснявам доста...резултата ще го науча този четвъртък, а в петък ми е устния.. при нас изпитите ще се проверяват в София от някаква компютърна система а Writing-a ще го проверяват самите госпожи![]()
am hora na se strqskaite...usten izpit nqma da ima..tezi temi sa za poprawkatai nashiq u4itel purwo ni gi dade,a predi 2 dni ni kaza,4e sa za poprawkata]] off utre e izpita stiskam palci
dano wsi4ki da se sprawim
![]()
danituuuuu при нас ще има и писмен и устен, явно ралични училища- различно оценяване така да го нареча.. хайде успех от мен.. и всичко да минава, та да си изживеем ваканцията
Хах, и аз съм 1 АЕГ и класната казва,че е нещо като директорския оценката![]()